Foto: Publicitātes foto
13. oktobrī "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrā notiks vispopulārākais pasākums ārzemju izglītības jomā - specializētā izstāde "Days of International Education" ( "Starptautiskās izglītības dienas"). Vairāk nekā 80 dalībnieku prezentēs dažādas mācību iespējas vairāk nekā 100 mācību iestādēs dažādās pasaules valstīs – ārvalstu universitātēs un biznesa skolās, privātās un valsts vidusskolās un profesionālajās koledžās, labākajās valodu nometnēs skolēniem vecumā no septiņiem līdz 18 gadiem un starptautiskajās angļu valodas skolās jauniešiem un pieaugušajiem.

Izstādi rīko "Baltic Council for International Education" sadarbībā ar vadošo izglītības aģentūru "Meridian Group".

Kāpēc apmeklēt izstādi un kas interesants ir sagaidāms tās apmeklētājiem? Uz šo jautājumu atbild šī unikālā projekta autors un "Baltic Council for International Education" vadītājs Jevgēnijs Govors.

Pirmkārt, mūsu izstāde ir unikāla iespēja iegūt informāciju no pasaulē slavenu izglītības iestāžu pārstāvjiem, tā sakot, "no pirmavota". Daudzas mācību iestādes pārstāv viņu vadītāji un vadošie speciālisti. Izstādes dalībnieku ģeogrāfija ir patiešām iespaidīga – mācību iestādes no Lielbritānijas, Dānijas, Somijas, Ķīnas, Nīderlandes, Šveices, ASV, Kanādas, Krievijas, Bulgārijas, Vācijas un citām valstīm.

Izglītības iestādes piedāvās visdažādākās programmas jebkuram vecumam un dažādiem mērķiem: vidējā un profesionālā izglītība, bakalaura un maģistra programmas, MBA, tālmācības iespējas, dažādi angļu valodas kursi Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā un citās valstīs, kā arī labākās izvēles iespējas vasaras brīvlaikam ārzemēs.

Izstāde "Starptautiskās Izglītības dienas" ir iemantojusi popularitāti tūkstošiem skolēnu un viņu vecāku, studentu un pieaugušo vidū. Arvien vairāk biznesa pārstāvju atzīst šo izstādi par teicamu platformu korporatīvo mācību līgumu noslēgšanai.

Mēs lepojamies ar to, ka 2005. gadā tieši mums izdevās izveidot pasākumu, kuru atzīst simtiem izglītības iestāžu visā pasaulē un kas šodien ir viena no lielākajām specializētajām izglītības izstādēm visā Eiropā. Kur citur vēl var satikt tādas izglītības iestādes kā Nīderlandes top universitātes University of Amsterdam, Tilburg University; britu universitātes University of Leeds, Swansea University un Falmouth University; privātās vidusskolas Clifton College, Kingswood un LVS Ascot, kā arī zināmas mācību iestādes no citām valstīm.

Noteikti iepazīstieties un tiecieties ar "Baltic Council" un "Meridian Group" vadošajiem speciālistiem – viņu vidū ir ārvalstu universitāšu, skolu un koledžu absolventi. Viņi sniegs jums praktiskus padomus par mācībām ārzemēs, informēs par uzņemšanas procesu ārvalstu skolās, koledžās un universitātēs, angļu valodas kursiem Rīgā un Ventspilī, skolēnu vasaras programmām, ieskaitot vasaras grupu braucienus uz Lielbritāniju, Portugāli, ASV, Maltu un citām valstīm.

Savukārt "Baltic Council for International Education" prezentēs starptautiskos eksāmenus un testus Latvijā (IELTS, Cambridge English, Aptis), iestāšanās testus Lielbritānijas privātajās skolās (BUSSATS, Ukiset), kā arī sniegs informāciju par studentu kredītiem, stipendijām, īpašajiem piedāvājumiem un bezmaksas izglītības iespējām.

Izstādes ietvaros notiks dažādi semināri un prezentācijas ar ārvalstu izglītības iestāžu pārstāvju piedalīšanos.

Izstāde būs atvērta sestdien, 13.oktobrī, no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Ieeja bez maksas!

"Starptautiskās izglītības dienas"
13. oktobrī Rīgā
viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrā
(Elizabetes ielā 55)

Izstādes darba laiks: 10.00 – 17.00
Ieeja bez maksas
Sīkāka informācija un dalībnieku saraksts:
www.balticcouncil.lv

Izstādes rīkotāji – labākie konsultanti ārzemju izglītības pasaulē

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67311610
Kuldīgas ielā, 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!