Foto: Publicitātes attēls

Mierīgo un kluso Ziemassvētku gaidīšanas laiku Priekules novadā noslēgs daudzu pasākumu sērija visdažādākajām apmeklētāju gaumēm un noskaņojumiem. Novada iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja ne vien iepirkties svētku tirdziņos, bet arī apmeklēt dažādus koncertus un iesaistīties pat tematiskos sporta pasākumos.

Kā portālam DELFI norāda "Priekules novada ziņas" redaktore Līga Svara, vēl visu nedēļu, līdz pat 18. decembrim var iegādāties dažādus svētku suvenīrus un veltes Ziemassvētku izstādē-pārdošanā, kas notiek Priekules kultūras namā.

Ģitāristu ansamblis no Grobiņas 15. decembrī pulksten 13 Krotes bibliotēkas apmeklētājiem piedāvās Ziemassvētku ieskaņas koncertu "Ar gaišām domām Ziemassvētki nāk...". Bet Gramzdas pamatskolā 16. decembrī notiks "Labdarības diena", kurā tiks ceptas piparkūkas un veidotas dāvaniņas pagasta senioriem, pēc radošajām nodarbēm pulksten 14.30 Priekules Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi sniegs labdarības koncertu, dāvinot prieku ikvienam klausītājam. Pēc koncerta notiks Gramzdas pagasta egles iedegšana pie Tautas nama.

Piektdienā, 18. decembrī pulksten 18, Gramzdas tautas namā notiks Gramzdas pamatskolas Ziemassvētku uzvedums "Zvaigznīte uz zemes", ciemos nāks Ziemassvētku vecītis.

Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē 19. decembrī pulksten 10 tiek organizēts Ziemassvētku tirdziņš, kurā dalību ņems pašmāju amatnieki un uzņēmēji ar dažādām veltēm un gardumiem, kuras ikviens varēs iegādāties kā dāvanas un aksesuārus svētku noskaņai.

Arī Priekules novada un Skodas seniori aicināti uz kopīgu Ziemassvētku pasākumu Bunkas Kultūras namā 19. decembrī, kur pulksten 14 notiks Ziemassvētku dāvanu un gardumu tirdziņš. Un jau pirmdien, 21. decembrī pulksten 17, seniori turpinās gaidīt svētkus, tiekoties kopīgā Ziemassvētku pasākumā Priekules novada Sociālā atbalsta centrā. Uz pasākumu aicināts ikviens interesents.

22. decembrī pulksten 12 Purmsātu bibliotēkā notiks svētku pasākums "Ziemassvētki ir ceļā - pasauli sasildīt, sapņus piepildīt..." Programmā - svētku koncerts, centīgākā lasītāja sumināšana un kopā būšana pie tējas krūzes. Bet sportistiem tūlīt pēc svētkiem 27. decembrī pulksten 10 tiek piedāvāts ņemt dalību Ziemassvētku kausa izcīņā šautriņu mešanā, kas notiks Kalētu Tautas nama zālē.

Ar pilnu pasākumu kalendāru var iepazīties Priekules novada mājaslapā www.priekulesnovads.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!