Foto: Shutterstock
Šī Jaungada nakts būs īpaša. 2016. gada atnākšanas mirklī veidojas vienkārši unikāli astroloģiskie aspekti, kuri aiz ārēja kautrīguma sevī slēpj vētrainas kaislības, uzsver astroloģe Veronika Tkačenko, kas ir jauna astroloģiskā novirziena – modes un skaistuma astroloģijas – pamatlicēja. Jau vairākus gadu desmitus Veronika ar panākumiem prognozē modes kaprīzes, konsultē dizainerus un modes māksliniekus. Piedāvājam lasītājiem Veronikas ieteikumus Jaunā gada sagaidīšanai.

Mēs jau esam izbaudījuši kosmisko ietekmi, ko rada dāsnais Jupiters Jaunavas zīmē. 2016. gadā Jaunavas būs gaumes noteicējas visā zodiakā. Mums imponē šai zīmei raksturīgais kritiskums, uzmanība pret detaļām, kā arī neatkārtojamais talants ar nelielu knifiņu palīdzību piedot jaunu skaņu pierastām lietām. Gatavojoties gadumijai, arī mums noderēs Jaunavas īpašības.

Jaungada galds

Jaungada ēdienkartes galvenais orientieris ir Mēness zemes stihijas zīmē Jaunavā. Viņas ietekme sniedzas pa visu zemeslodi, neatkarīgi no tā, kur sagaidīsiet Jauno gadu: Alpu kalnos vai bungalo okeāna krastā, smalkā restorānā vai ģimenes lokā.

Kādam tad jābūt svētku galdam šajā gadumijā? Kopējais stils: svaigu augļu un dārzeņu pārpilnība, gaļas un zivju ēdieni ar daudzkrāsainām piedevām:

  • Mazi pīrādziņi un sīki sagrieztas karstmaizītes.
  • Pākšaugu ēdieni: pelēkie un zaļie zirņi, pupas.
  • Pikantas uzkodas uz iesmiņiem.
  • Spirdzinoši dzērieni no svaigām ogām un augļiem.
  • Garšvielas un garšaugi: piparmētra, dilles, fenhelis, timiāns, koriandrs, kanēlis, rozmarīns, baziliks, sezams, citrona miziņa.
  • Īpašā "rozīnīte" – svaigi pašcepta maizīte vai graudaugu ēdiens.

Galda klājums un piederumi – zaļā krāsā.

Jūsu gadumijas tēls:

  • ieturēts un koķets
  • brīvs un nepiespiests

Krāsa: pelēkās un zaļās nokrāsas, indigo tonis.

Siluets: X-siluets (ar piegulošu vidukli), A-siluets.

Detaļas un aksesuāri

Šī ir modes tēla pati svarīgākā sastāvdaļa, kura spēlē galveno lomu. Izsmalcinātas klača somiņas. Rokassprādzes un medaljoni. Akcents uz jostasvietu (dažādas siksnas un jostas), aukliņas, sīku podziņu rindas, mežģīņu un izšuvumu apdare, mākslīgie ziedi, senatnīgas brošas.

Jaunavas zīmes akmeņi: serdoliks, jašma, olivīns, sardoniks, lazurīts.

Kur un kā sagaidīt Jauno gadu

Šī Jaungada nakts būs īpaša. 2016. gada atnākšanas mirklī veidojas vienkārši unikāli astroloģiskie aspekti, kuri aiz ārēja kautrīguma slēpj sevī vētrainas kaislības. Mēness un Marss Jaunavas zīmē trigonā ar Plutonu Mežāzī un kvadratūrā ar Saturnu Strēlniekā var izpausties ļoti nemierīgi, ar straujiem uzliesmojumiem un noskaņojuma svārstībām. Tādēļ orientējieties uz Mežāžu – vissavaldīgāko un izturīgāko zodiaka pārstāvju izturēšanās stilu.

AUNS. Nebūvējiet striktus plānus šim vakaram. Tik un tā viss var izmainīties pāris stundu pirms pusnakts.

VĒRSIS. Šie svētki ir pirmā iespēja sakārtot savu privāto dzīvi. Tāpēc atzīmējiet Jaunā gada atnākšanu kopā ar mīļoto cilvēku vai kompānijā, kurā pastāv iespēja viņu satikt.

DVĪŅI. Visticamāk, jūs Jaungada nakti pavadīsiet, braukājot pa dažādiem ciemiem. Un tas ir normāli.

VĒZIS. Neilgi pirms svētku mielasta pacentieties izrauties dabā, ieelpot svaigu gaisu un pēc tam atgriezties mājās – savā siltajā, ērtajā ligzdiņā.

LAUVA. Nedaudz pieticīgāk nekā pērn, tomēr aizvien tāpat – ar skaļiem viesiem, teatralizētiem uzvedumiem un pārģērbšanos.

JAUNAVA. Reprezentabli svētki mājas apstākļos – pasūtīts bankets vai prestiža restorāna apmeklējums, Jūs to varat sev atļauties.

SVARI. Tête–à–tête ar mīļoto cilvēku vai perspektīvu kavalieri.

SKORPIONS. Jauno gadu sagaidiet ģimenes lokā, ar vecākās paaudzes klātbūtni. Un lai šo svētku noteikumus diktē vecāki, vecmāmiņas un vectētiņi. Tā saka zvaigznes.

STRĒLNIEKS. Ciemos pie saviem draugiem, lauku mājās, ņemot dalību svētku maltītes gatavošanā uz atklātas uguns.

MEŽĀZIS. Šā laika jubilāriem Mežāžiem iesaku šos svētkus pavadīt mājas kārtībā, ievērojot visas iedibinātās tradīcijas.

ŪDENSVĪRS. Kalnu slēpošanas kūrortā, SPA viesnīcā vai eksotiskā valstī, bet noteikti draugu kompānijā.

ZIVIS. Šīs zīmes pārstāvjiem svētku priekšvakarā vēlams sajust ūdens stihiju. Tā jums kalpos par iedvesmas avotu visu nākamo gadu.

Gaišu, priecīgu un laimīgu Jauno gadu!

Avots: Fashion-astrology.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!