Foto: DELFI Aculiecinieks

Valsts prezidents Andris Bērziņš, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kā arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis Ziemassvētkos vēl sajust ticību nākotnes sapņu piepildījumam, to, lai sirdīs deg līdzjūtība, atbalsts un labestība, kā arī, lai ģimenes un tuvo cilvēku klātbūtne dod spēku gaišu domu un darbu piepildījumam.

Valsts prezidents savā apsveikumā norāda, ka Ziemassvētku laikā satiekas pārdomas un cerības, mijas atmiņas un sapņi.

"Pārkāpjot Jaungada slieksni, mēs kavējamies domās par piedzīvoto, pārdzīvoto un paveikto. No pagātnes mēs ceļam tiltu uz nākotni, Ziemassvētku gaišajā cerībā ticot, ka katrs nākamais gads būs labāks un veiksmīgāks," uzsver Valsts prezidents.

 "Lai Ziemassvētkos izdodas sajust to bērnišķīgi brīnumaino ticību nākotnes sapņu piepildījumam, kādu ikviens no mums reiz ir piedzīvojis," vēl prezidents.

Viņš arī novēl gaišus Ziemassvētkus.

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) atzīmē, ka Ziemassvētki ir laiks, kad pār nogurdināto ikdienu nāk miera un mīlestības vēsts, jauna dzīvība kā simbols gaišākai un tīrākai pasaulei. Šis laiks mums atgādina, ka patiesi nozīmīgas vērtības meklējamas pāri pasaulīgajām - mūsos pašos, mūsu ticībā, cerībā un mīlestībā.

 Ziemassvētki ir brīdis, kad novērtēt, cik svarīgi ir mums mīļie un tuvie cilvēki, ģimene un bērni, cik neatsverama ir spēcinošā un iedvesmojošā kopābūšana ar sev vistuvākajiem. Šis ir īstais laiks, lai, atstājot ikdienas steigu aiz durvīm, teiktu paldies ikvienam, kurš mūs atbalstījis, iedvesmojis un palīdzējis. Lai dāvātu saviem vistuvākajiem dārgāko, ko varam viens otram sniegt - savu laiku, iejūtību un mīlestību.

Āboltiņa vēl, lai šajos Ziemassvētkos sirds un prāts rod mieru ārpus steigas, lai ģimenes un tuvo cilvēku klātbūtne dod spēku gaišu domu un darbu piepildījumam. Lai ikvienas mājas un katru ģimeni stiprina mīlestības gaišais spēks.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ( V) norāda, ka Ziemassvētki ir pārdomu un izvērtējuma laiks.

"Šis gads ir atstājis neizdzēšamas pēdas katrā no mums un mainījis Latviju. Tas atgādināja garīgo vērtību nozīmību. Tas arī parādīja mūsu sabiedrības spēju vienoties gan pacilājošos brīžos, gan dziļā līdzjūtībā, sniedzot atbalstu gan pazīstamiem, gan nepazīstamiem cilvēkiem grūtā brīdī. Tāpat tas atgādināja, ka nav nekas vērtīgāks uz šīs pasaules par cilvēka dzīvību," norāda Dombrovskis.

"Lai šajos Ziemassvētkos Jūsu māja un tuvo cilvēku klātbūtne sniedz miera sajūtu un atbalstu, pēc kā šajā sarežģītajā laikā tiecas ikviens no mums! Lai mūsu sirdīs deg līdzjūtība, atbalsts un labestība," norāda Ministru prezidents.

Viņš vēl mierīgus un klusus Ziemassvētkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!