Dakteri Klauni kopā ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem otrdien, 16.decembrī, Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazajiem pacientiem deva iespēju sirsnīgi un skanīgi izjust svētku tuvošanos, sagatavojot kopīgu Ziemassvētku apsveikumu - videoierakstu, portālam "Delfi" vēsta projekta pārstāvji.

Ziemassvētku apsveikuma sagatavošanā bērni iemācījās vienu no dzīvespriecīgākajām šo svētku dziesmām – "Zvaniņš skan", kas drīzumā būs pieejama arī videoierakstā kā skanīgs novēlējums visiem, kuriem šajā laikā vajag spēku, ticību un prieku, lai iespējami drīz būtu veseli, atklāj biedrības "Dr.Klauns" vadītāja Marianna Milovska. Viņa arī uzsver, ka Dakteri Klauni savā ikdienas darbā, tiekoties ar bērniem slimnīcās, aizvien pārliecinās, ka tieši labs noskaņojums palīdz ātrāk veseļoties.

Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazie pacienti ļoti priecājās par izrotāto eglīti, pikošanos, bet dziesmas "Zvaniņš skan" mācīšanās un videoieraksta tapšana kopā ar Dakteriem Klauniem, mūziķiem Lieni Šomasi, Beāti Zviedri, Māru Upmani-Holšteini, Ralfu Eilandu un Andi Grīvu viņiem viņiem bija jauna un reizē saviļņojoša pieredze. Virtuālu sveicienu bija atsūtījis arī mūziķis Intars Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!