Foto: Publicitātes foto

Pirmajā adventē Esplanādes laukumā iedegta īpaša labo domu egle, kuru grezno tikai pašdarinātas rotas un novēlējumi. Labdarības iniciatīvas "Labiedarbi.lv" sagādātā sirsnīgā svētku rota rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs un līdz pat 11. janvārim, portālam "Delfi" vēsta projekta autori.

Egles iedegšanas svētkos, 29. novembrī, ikviens varēja piedalīties egles rotāšanā – vai nu līdzi ņemot savu pašdarināto rotājumu, vai arī to izgatavojot uz vietas šim nolūkam speciāli izveidotā darbnīcā, baudot īpašu svētku gaisotni pasākumu vadītāja mūziķa, stilista un multimākslinieka Kašera klātbūtnē. 20.decembrī notiks izloze, kurā viens no pašdarinātā rotājuma autoriem varēs laimēt dāvanu - jauniešu elka Mārtiņa Ruska koncertu savā mācību iestādē.

Jau otro gadu pēc kārtas ikvienam ziemas prieku baudītājam ir iespēja izmēģināt arī sešus metrus augsto un Latvijā lielāko sniegavīru-slidkalniņu, kuru īpaši svētkiem sagādājuši "LabieDarbi.lv" organizatori, kā arī visi tiek aicināti vērot turpat līdzās iekārtotajā Trušu karalistē notiekošo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!