Foto: Publicitātes foto
Grupa "Otra puse" Adventes noskaņās un Ziemassvētku gaidās dāvina dziesmu "Paldies tev" no jaunākā albuma "Uzzīmē mani".

Otra puse - 'Paldies tev'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/11.Paldies_tev_ar_Peress.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Izpildot šo dziesmu, es domāju par mammu un citiem tuviem cilvēkiem, kurus gan klātienē, gan domās gribētu sveikt Ziemassvētkos. Visiem dāvanas mēs tik un tā nenopirksim, visus nesatiksim un neapzvanīsim...

Jebkurā gadījumā gaišās domas ir tas, lai šis paldies ceļotu no mājas uz māju, no sirds uz sirdi. Un to neatsvērs pat desmit Ziemassvētku vecīši ar divdesmit dāvanu pajūgiem", vēloties klausītājiem ar šo dziesmu noķert, saglabāt un nodot tālāk šīs sajūtas," teic grupas "Otra puse" solists Normunds Pauniņš.

Dziesmas mūzikas autors ir grupas taustiņinstrumentālists un komponists Ivars Makstnieks, bet vārdus sarakstījis Rolands Ūdris, kurš grupas "Otra puse" skaņdarbiem ne reizi vien ir sacerējis skaistus un trāpīgus dziesmu tekstus.

"Par grupas muzikālo izpausmju neatņemamu sastāvdaļu ir kļuvuši veiksmīgi dueti "Ave Pali" ar Aiju Andrejevu, "Uzzīme mani" ar Antru Stafecku un izņēmums nav arī šī dziesma, kurā savu vokālo un dvēseles artavu ir devusi meiteņu vokālās grupas "Limonāde" dalībniece Peress jeb Kristīne Tkačuka," stāsta grupas pārstāvji. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!