Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Ziemassvētkiem, "Iededz Liesmiņu" rūķi jeb kāda neliela uzņēmuma darbinieki sadarbībā ar "Ziedot.lv" vēlas iepriecināt bērnus, kuru vecākiem nav tādas finansiālas iespējas, lai sagādātu dāvanas vai ikdienā nepieciešamās lietas.

Kāds darba kolektīvs, kura vadībā ir tētis, kurš audzina bērnu ar īpašām vajadzībām, pēdējās brīvdienās arī brīvajā laika darba dienās strādāja, lai sagatavotu svečturus, ko pret ziedojumu var saņemt ikviens interesents.

"Paši bijām mežā, sazāģējām mazus bluķīšus, saurbām tajos caurumus, kur ielikt tējas svecīti. Kokus pirtī izžāvējām, bet tad rūķu darbnīcā paši greznojām svečturus," portālam Cālis.lv pastāstīja galvenais rūķis.

Foto: Publicitātes foto

"Ja arī Tu vēlies dot prieku bērniem un kā pateicību iegūt savā īpašumā kādu no šiem daudzajiem svečturiem, droši nāc ciemos pie mums uz Mūkusalas ielu 41b/8, ja nav iespēja atnākt - raksti mums uz epastu iededzliesminu@gmail.com, vai zvani uz numuriem 67453601; 20218877 un visu sarunāsim, jo arī mēs varam ierasties pie jums," tā liecina paziņojums rūķu Facebook profilā "Iededz liesmiņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!