Foto: Publicitātes foto
Rīgas dome ir izsludinājusi skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkursu ''Ziemassvētki 2014'', kurā aicinātas piedalīties fiziskas un juridiskas personas, kā arī valsts un pašvaldības iestādes, lai veicinātu Ziemassvētku laikam atbilstošas noskaņas radīšanu pilsētvidē.

Konkurss tiek rīkots, lai atbalstītu radošas un oriģinālas izpausmes pilsētvidē un veicinātu Ziemassvētku laikam atbilstoša noformējuma radīšanu Rīgā, ieinteresētu un motivētu ēku un citu objektu īpašniekus, valdītājus un apsaimniekotājus radīt svētku noskaņu pilsētā.

Vienlaicīgi konkursu organizē arī, lai turpinātu atbalstīt leģendu – Rīga kā pirmās izrotātās Ziemassvētku egles galvaspilsēta. Konkursā tiks noskaidroti veiksmīgāk noformētie skatlogi, ēku fasādes un priekšlaukumi, kā arī popularizēti to īpašnieku, valdītāju un apsaimniekotāju sasniegumi un pieredze.

Šogad konkursa temati ir "Ziemassvētki", akcentējot tradicionālo gadskārtu svētku noformējumu, un "Citāda egle", sagaidot oriģinālus, radošus, jaunus un neparastus vizuālos risinājumos veidotus objektus – Ziemassvētku egles. Konkursa uzvarētāji saņems Rīgas domes Atzinības rakstus un naudas balvas.

Konkursa pieteikumi jāiesniedz rakstiski vai elektroniski līdz 2015. gada 12. janvārim Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā un tā teritoriālajās atrašanās vietās.

Konkursa nolikums pieejams interneta vietnēs: www.iksd.riga.lv; www.kultura.riga.lv, sadaļā "Aktuāli" un www.riga.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!