Foto: Publicitātes foto

Šovā Jaunā talantu fabrika plašāku atpazīstamību guvušais jaunais skatuves mākslinieks Rihards Andris Bērziņš (attēlā), kurš kļuvis par daudzu mazu meitenīšu elku un tiek dēvēts par "latviešu Džastinu Bīberu", svētku laikā savu daiļrades cienītāju vērtējumam nodevis pirmo videoklipu.

Videoklips tapis viņa pirmajam singlam Reizi gadā, un gan dziesmas, gan klipiņa mērķis, kā vēsta Riharda pārstāvji, ir palīdzēt cilvēkiem īstenot svētku laika vēlmes pēc skaistiem un saviļņojošiem notikumiem un pārdzīvojumiem.

Rihards plašāku popularitāti iemantoja šoruden, kad viņš uzsāka dalību šovā Jaunā talantu fabrika. Jāatzīst, ka viņš ir viens no retajiem "fabrikas" dalībniekiem, kurš nav pārlieku kavējies ar savas pirmās oficiālās dziesmas izdošanu. 

Šova laikā jaunais dziedātājs, kurš pirms tam bija piedalījies arī Koru karu trešajā sezonā, skatītāju uzmanību piesaistīja gan ar dažiem ekstravagantiem izlēcieniem, piemēram, veltot pikantu deju bargajam Kramiņa kungam, gan ar savām attiecībām ar Ilzīti, kas, cik zināms, turpinās arī aiz "fabrikas" sienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!