Foto: Shutterstock

Sagaidot gadu miju, sirdī vienmēr vēlamies, lai katrs nākamais gads labāks. Daudz kas, protams, ir atkarīgs no mums pašiem, tomēr arī ciparu vibrācijas nedrīkst neievērot, atgādina numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere (Numerologija.lv), piedāvājot savu versiju par to, kāds būs nākamais gads.

Nākamais gads pēc numeroloģijas ir devītnieka gads, kurš būs ļoti veiksmīgs radošajiem un kreatīvajiem, prāta un gudrības cilvēkiem. Tiem, kas pirmajā vietā nostāda skaisto, parādīsies iespējas kļūt atpazīstamiem un pat slaveniem. Idejas un mērķi jārealizē līdz galam, tomēr nedrīkst arī gribēt pārāk daudz. Darbā ieguldītais nesīs augļus, veiksies tiem, kas iepriekšējā gadā izvirzījuši sev mērķi – tagad būs iespēja to sasniegt. Arī mazajiem uzņēmējiem 2016. gads solās būt veiksmīgāks par iepriekšējiem. 9 ļauj realizēt sapņus un piepildīt vēlmes.

2016. gadā nedrīkstēs strīdēties, jāuzlabo attiecības ar kolēģiem un jāiemācās mīlēt arī savu ienaidnieku. Mīliet un tiksiet mīlēti! Izlīgstiet ar radiniekiem, tas var izrādīties ļoti nozīmīgi. Šajā gadā dibinātās ģimenes būs stipras, bērni dzims stipri un loģiski.

Latvijai svarīgi nepazaudēt to, kas bija iecerēts iepriekšējā gadā un periodos. Nedrīkst pārsteigties un iziet uz konfliktiem. Jāpaļaujas uz intuīciju. Šajā gadā Latvijai ļoti svarīgs būs vārds "attiecības" – nestrīdēties, uztvert lietas ar smaidu, nostiprināt saites ar kaimiņvalstīm un saprast, ka Latvija nav, nevar būt un nebūs viena. Neiesaistīties konfliktsituācijās, kaut arī tādas var būt (saistītas drīzāk ar ārpolitiku).

No gada ritma pozīcijām skatoties, 2016. būs mierīgāks un daudz harmoniskāks par iepriekšējo. Iepriekšējais gads statistiski bija auto avārijām bagāts, bet šogad šoferi, domājams, būs prātīgāki pie stūres. Aizejošajā gadā daudzi jutās saspringti un saraustīti, toties šim vajadzētu būt vijīgākam un mierīgākam: ja cilvēks būs sevi sakārtojis, tad visas lietas ap viņu automātiski sakārtosies.

Psiholoģiski saspringti mēneši varētu būt marts, aprīlis un augusts; pārējie solās būt diezgan viegli un pozitīvi. "Saspringti" nenozīmē "slikti" - vienkārši šajos mēnešos lielāks uzsvars liekams uz darbu un mērķu realizēšanu.

2016. gada janvāris no iepriekšējā atšķirsies ar to, ka nebūs pagājušā gada noguruma, būs pozitīvas lietas, daudz spēka un enerģijas, labs gada sākums.

Februārī (un arī aprīlī) vajadzētu atturēties no ceļojumiem uz tālām valstīm ārpus Eiropas.

Martā jāsakārto lietas, jāpievērš uzmanība līgumiem, detaļām, dokumentiem, jo šis mēnesis prasīs kādu lietu pārskatīšanu.

Aprīlis kādam var sagādāt problēmas, ļoti smagi jāstrādā, jo tad sastrādātais atsauksies uz nākamajiem mēnešiem.

Maijā var kļūt skaidras iepriekš neparedzētas lietas, nākt gaismā pārsteigumi. Labāk nesaspringt uz darbu un atpūsties.

Ļoti spēcīgs mēnesis būs novembris – tad vairāk sajutīsim nogurumu, darboties gribēsies, bet varam tikt apstādināti pusceļā. Gada nogale – mierīgāka.

Janvārī, februārī, maijā, jūlijā un septembrī ir svarīgi atpūsties, baudīt, būt pie dabas. Ja kāds nav ņēmis atvaļinājumu, tad tas būs pareizais brīdis atelpai. Ļoti svarīga būs atpūta pie dabas, šo gadu vēlams izmantot ne tik daudz ārzemju ceļojumiem, bet apskatīt Latviju un no tās iedvesmoties, vajadzīgas arī sportiskas aktivitātes.

Vispār nākamajā gadā ļoti būtiski investēt veselībā, nepārstrādāties un atpūsties. Tas ir gada galvenais uzdevums, jo devītnieks piespiež to darīt ja ne brīvprātīgi, tad kaut piespiedu kārtā, ar šo ciparu jokoties nevar. Īpaši uzmanība veselībai jāpievērš tiem, kam problēmas ar asinsspiedienu, galvu un asinsvadiem, jo galva būs diezgan noslogota, bet devītniekam pārslodze ir kaitīga. Jāmācās dzīvot mierīgi un līgani, nestresot un būt optimistiem.

Bieži vien mēs nenovērtējam skaisto sev blakus, tiecoties iet lieliem soļiem. Mēs ļoti daudz ko darām automātiski, nevis no sirds, un tad notiek robotizācija gan atmiņās, gan sirdī, tāpēc Jaungada vēlējums šogad varētu skanēt: iemācieties sadzīvot ar savu dvēseli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!