Foto: Publicitātes foto

Grupa "Willow Farm", sagaidot ziemas saulgriežus, klausītājiem piedāvā trīs jaunas dziesmas Ziemassvētku noskaņās. Viena no tām ir īpašs veltījums mūziķu dzimtajai Liepājai. Visu trīs skaņdarbu mūzikas un teksta autors ir grupas līderis Emīls Dreiblats.

Emīls stāsta, ka gada gaišākajiem svētkiem veltītās dziesmas tapušas jau pavasarī. "Mēdz gadīties, ka svētki, tāpat kā ziema uz ielām un ceļiem, mūs pārsteidz nesagatavotus, bet "Willow Farm" savas Ziemassvētku veltes sarūpēja ļoti savlaicīgi. Bija mazliet dīvaini aprīlī fantazēt par piesnigušu Rožu laukumu, bet fantāzijai jau nav robežu," domā Emīls.

Dziesmā "Es gaidīšu, tu nāksi" apdziedāts Rožu laukums Liepājā, kas katru gadu pirms Ziemassvētkiem iemirdzas īpaši skaistā svētku rotā. "Skaista vieta, kur tikties mīlētājiem, skaista vieta, kur notikt brīnumiem," komentē dziesmas autors.

Šī dziesma ir duets, kurā Emīls dzied kopā ar Liepājas teātra aktrisi Lauru Jerumu. "Mana mīlestība" ir sirsnīgs stāsts par svētku gaidīšanas sajūtām, savukārt "Ziemassvētku nātre" ir nedaudz skumīgs atgādinājums, ka ne vienmēr un ne visiem svētkus izdodas sagaidīt tā kā gribētos.

Šoruden grupa "Willow Farm" laida klajā savu trešo studijas albumu "Filma ar laimīgām beigām", bet tuvākajos mēnešos plāno sniegt vairākus akustiskos koncertus, kur skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan arī agrāk tapušas kompozīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!