Foto: Publicitātes foto

Nākamnedēļ, 18. decembrī, Bauskā, Evaņģēliski Luteriskajā baznīcā notiks sirsnīgs labdarības pasākums "Ziemassvētku Pastkarte", kura laikā bērni varēs jauki pavadīt laiku radošajās darbnīcās, bet pēc tam kopā ar saviem vecākiem baudīt pazīstamu mūziķu koncertu.

Pasākuma gaitā no pulksten 18 līdz 20 radošajās darbnīcās lielāki un mazāki bērni varēs izdaiļot piparkūkas un iet dažādās rotaļās, bet no pulksten 20 līdz 21.30 būs iespēja baudīt pasākuma muzikālo daļu, kuru ar savu klātbūtni priecēs vairāki Latvijā pazīstami mūziķi - Martas un Jāņa Ozolu diriģētais koris "Pa Saulei", viena no trim "Pa Saulei" diriģentēm ir arī Margarita Dudčaka, Latvijas roka leģenda Aivars Rakovskis ar draugiem, De Jorans (Jöran Steinhauer), kurš 2014. gadā bija Latvijas pārstāvis Eirovīzijā Dānijā.

Koncertā uzstāsies arī ēteriskās balss īpašniece Asnāte un Sandis, bet ar īpašu Ziemassvētku programmu priecēs arī Bauskas Kultūras centra jauktais vokālais ansamblis "Eliksīrs".

Pirms pasākuma tā organizatori - Labdarības lapa "Snowflake" - vēlas uzrunāt sabiedrību, aicinot svētkos paveikt kādu labu darbu. Organizatori būs priecīgi, ja atrastos aktīvisti reģionos, kuri varētu uz koncertu atvest cilvēkus un ģimenes, lai sagādātu viņiem patīkamu pārsteigumu. Ja tev ir iespēja atbraukt no tuvākā vai tālākā Latvijas punkta un iepriecināt šajos svētkos kādu sirsniņu, esat laipni aicināti sazināties ar Labdarības lapu "Snowflake", rakstot mums uz e-pastu snowflakechildren@gmail.com, norādot arī savu kontakttālruni, aicina labdarības organizācijas pārstāve Linda Freiberga.

Uz Ziemassvētku koncertu tiek aicināts ikviens, kurš pirms Ziemassvētkiem vēlas sirdī ienest gaišumu un sagādāt to arī citiem. Ieeja - bezmaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!