Pilnā sparā ritot Ziemassvētku gaidīšanas laikam, 9. decembrī tirdzniecības centrā "Domina Shopping" darbu sācis Ziemassvētku tirdziņš. Tajā piedalās vairāk nekā 125 ražotāji un amatnieki no visas Latvijas. Apmeklētāji varēs iegādāties sirsnīgas dāvanas gan ģimenei un draugiem, gan sagādāt visu nepieciešamo svētku galdam un mājīgai atmosfērai.

Sākot ar 16. decembri, tirdzniecības centrā darbu sāks arī rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš, kas uz "Domina Shopping" pārcēlies no ikgadējā invalīdu tirdziņa Daugavas sporta namā.

Teju visas tirdziņā nopērkamās preces ir ražotas Latvijā, un tās darinājuši pašmāju meistari un amatnieki. Tirdziņā iespējams iegādāties dažnedažādus tekstilizstrādājumus – sākot ar adītiem, tamborētiem un no vilnas darinātiem cimdiem, zeķēm un cepurēm, beidzot ar tautastērpiem, modernām ar rokām austām tuneļšallēm un pončo. Starp linu izstrādājumiem atrodami dāvanu maisiņi, galdauti un salvetes ar Ziemassvētku tematiku, kā arī Latvijā ražota bambusa veļa.

Plašā sortimentā ir arī izstrādājumi no filca un ādas, kā arī bižutērija un aksesuāri, kalumi un rotas no sudraba, dzintara un akmens. Eko produkcijas cienītāji, visticamāk, būs sajūsmā par koka rotaļlietām un it īpaši par jauno Latvijas zīmola "birste" zobu birsti, kas gatavota no 100% dabīga bambusa un ir iepakota 100 procentu dabai draudzīgā iepakojumā.

Daudzveidīgu preču piedāvājumu mājai sarūpējuši arī keramikas meistari – sākot ar apgleznotiem porcelāna, māla un stikla traukiem, beidzot ar lampām, svečturiem un mākslinieciskām skulptūrām. Par prieku Latvijas dizaina un modes cienītājiem, šogad tirdziņā pārstāvēti arī vietējie apģērbu un aksesuāri ražotāji.

Plašs produkcijas piedāvājums ir arī starp ēdamlietām. Saldumu mīļi varēs sevi palutināt ar apgleznotām šokolādēm, krāšņām tāfelītes un trifelēm. Bet veselīga uztura piekritējus iepriecinās dabīgie našķi – Latvijas augļu un dārzeņu sukādes, smiltsērkšķu marmelādes, bišu medus, gardas zāļu tējas un sēklu muss – veselīgi saldumi bez cukura, kuru sastāvā ir tikai sēkliņas un žāvēti augļi.

Ziemassvētku tirdziņš Domina Shopping" (Ieriķu ielā 3, Rīgā) darbosies katru dienu no 9. līdz 31. decembrim no pulksten 10 līdz 21. Svētku dienās 24. decembrī un 31. decembrī - no pulksten 10 līdz 20, bet 25. decembrī – no pulksten 12 līdz 20.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!