Foto: Shutterstock
Katru gadu Ziemassvētkos savus darbiniekus sveic uzņēmumi, portāls "Delfi" noskaidroja, ko vieni no lielākajiem darba devējiem Latvijā dāvina saviem darbiniekiem svētkos.

"Maxima" saviem vairāk nekā 8000 darbiniekiem dāvināja cepeti – saldētu vistu speciālā iepakojumā, kas domāta cepšanai un klāt pievienota recepte pagatavošanai, skaidro "Maxima Latvija" komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

"Mūsu darbinieki daudz strādā un tirdzniecībā Ziemassvētku laiks ir īpaši saspringts, tādēļ centāmies darbiniekiem ietaupīt kaut mazliet laika svētku mielasta gatavošanai. Lielākā daļa mūsu darbinieku ir sievietes, kuru pārziņā mājās lielākoties ir svētku galds, tādēļ tika izvēlēta šāda dāvana," norāda Beseris.

"Maxima" pārstāvis skaidro, ka no uzņēmuma darbiniekiem ir dzirdētas daudzas labas atsauksmes, "turklāt ideja par svētku cepeti vairākus gadus ir bijusi ļoti labi novērtēta pie "Maxima" grupas kolēģiem citās valstīs".

Savukārt tirdzniecības ķēdes uzņēmuma "Rimi" vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere stāsta, ka uzņēmums katram no 5460 "Rimi" un "Supernetto" darbiniekiem dāvina siltu pledu.

Bez pleda darbinieki saņēma arī papildus atlaidi pirkumiem "Rimi" vai "Supernetto" veikalos, "lai šajā svētku laikā var palutināt sevi un savus mīļos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!