Foto: DELFI

Šajā nedēļas nogalē, no 12. līdz 14. decembrim, Spīķeru pagalmā, Maskavas ielā 10, no plkst.11:00 līdz plkst. 17:00 notiks Ziemassvētku tēmai veltīts 'amatnieku tirdziņš'.

Tirdziņa rīkotāji radījuši jaunu produktu ''Amatnieku tirdziņš", kurā zem viena karoga ir apvienojušies vairāki Latvijas ražotāji, piedāvājot dažādas interesantas un noderīgas preces bērniem un pieaugušajiem. "Amatnieku tirdziņa" mērķis ir iedzīvināt labākās brīvdabas svētku tirdziņu tradīcijas, kur uzsvars tiek likts tieši uz tirgošanos jeb andeli starp pārdevējiem un pircējiem.

Ziemassvētku tēmai veltītajā tirdziņā savus ražojumus piedāvās ap 30 Latvijas amatnieku, kuri apmeklētājiem galdā cels gan koka attīstošās spēles, rotaļlietas, suvenīrus, dažādus adījumus, sudraba un dzintara izstrādājumus, apģērbus, grāmatas lieliem un maziem un daudz ko citu. Tāpat tirdziņā būs nopērkami dažādi gardumi un karstie dzērieni.

Paralēli Ziemassvētku tirdziņam, apmeklētāji laipni aicināti izbaudīt ziemas priekus publiskajā Spīķeru bezmaksas slidotavā, kas darbojas katru dienu no plkst. 10:00 līdz plkst. 22:00. Kvartālā apskatāmi arī divi darbi no vides objektu festivāla "Ziemassvētku egļu ceļš 2014" - "Rīgas gaiļu elge" un "Sirsnīga saruna".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!