Foto: facebook.com/tcDominaShopping/

Arī šogad svētku laikā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" atgriezies tradicionālais senioru, invalīdu amatnieku un rokdarbnieku tirdziņš, kurā var iegādāties sirsnīgas dāvanas saviem mīļajiem.

Tirdziņā var atrast amatnieku, rokdarbnieku un mājražotāju izstrādājumus un potenciālās svētku dāvanas, kas darinātas ar mīlestību. Dāvanas sarūpējuši seniori un cilvēki ar īpašām vajadzībām, kuri ir pat 80 un 85 gadus veci.

Seniori no trīspadsmit Latvijas pilsētām darinājuši eglīšu rotājumus, svētku dekorus, sapņu ķērājus, ar jūras akmentiņiem un gliemežvākiem darinātus foto rāmīšus, dažādus pinumus, ādas un koka izstrādājumus, pērļotus un tamborētus eņģelīšus, pērļotas, šūtas, batikotas un filcētas rotas dāmām un kungiem, gardas piparkūkas, vēsta informācija lielveikala mājaslapā.

Senioru Ziemassvētku labdarības tirdziņš norisinās no 14. līdz 30. decembrim.

Tirdziņa darba laiks katru dienu ir no pulksten 10 līdz pulksten 21. Savukārt svētku dienās, proti, 24., 25. un 30. decembrī, tirdziņš būs atvērts no pulksten 10 līdz pulksten 20.

Jau vēstīts, ka pirms diviem gadiem "Rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš" pārcēlās no "Daugavas sporta nama" uz tirdzniecības centru "Domina Shopping", Ieriķu ielā 3, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!