Foto: Publicitātes attēli

Jau tradicionāli Ziemassvētku laikā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" norisinās invalīdu amatnieku, rokdarbnieku un mājražotāju izstrādājumu Ziemassvētku tirdziņš, kura laikā varēs iegādāties sirsnīgas un ar mīlestību darinātas dāvanas saviem tuvajiem cilvēkiem.

Šogad "Rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš" notiks tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Ieriķu ielā 3, Rīgā, kas uz lielveikalu pērn pārcēlās no "Daugavas sporta nama", atgādina "IMSA Fonda" priekšsēdētāja Aina Giptere.

Tirdziņš darbosies no 14. līdz 30. decembrim un tajā šogad būs iespēja piedalīties jau 46 rokdarbniekiem no Olaines, Talsiem, Cēsīm, Jēkabpils, Dobeles, Alūksnes, Apes, Ķekavas, Babītes, Ropažiem, Kokneses, Ādažiem un Rīgas.

Visi tirdziņa dalībnieki, neskatoties uz veselības problēmām un nevieglajiem dzīves apstākļiem, ir garā ļoti stipri un dzīvespriecīgi cilvēki, uzsver Giptere.

Savu iespēju robežās viņi ir sarūpējuši ar rokām un mīlestību darinātas dāvanas, kas būs pa kabatai ikvienam. Iegādājoties tās cerību pilnajā pirmssvētku laikā, Jūs sniegsiet cilvēkiem ar īpašām vajadzībām tik ļoti nepieciešamo materiālo atbalstu un sirds siltumu, norāda Giptere.

Tāpat tirdziņa apmeklētāji aicināti nepaiet garām arī pašu invalīdu izveidotai labdarības kastītei – visi tajā saziedotie līdzekļi tiks novirzīti bērniem ar īpašām vajadzībām no specializētā sociālās aprūpes centra "Baldone".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!