Viena no amerikāņu Ziemassvētku tradīcijām ir cept tītaru. Ja to dara mājās cepeškrāsnī, tad pastāv diezgan liela iespēja to pārcept, tāpēc vislabāk šo procesu pašam ar dažādām ķermeņa maņām – redzi un ožu – uzraudzīt visu procesa gaitu. Kā vienu no tamlīdzīgām metodēm interneta asprāši piedāvā tītaru cept automobiļa izpūtēja liesmās.

Kā uzskatāms piemērs tam ir sagatavots video, kur uz mēslu dakšas uzdurts tītara kautķermenis, ko tur pie "Lamborghini Aventador" superauto izpūtēja, kas pie augstiem motora apgriezieniem šauj liesmas.

Video autors procesa beigās pat pagaršoja gabaliņu šādā manierē ceptā tītara. Lai arī autors apgalvoja, ka tītars izdevies "perfekts", tomēr viņa ķermeņa valodā bija nojaušams, ka tītara gaļa, visticamāk, garšo kā benzīnā mērcēta. Iespējams, rūdītiem auto entuziastiem tā varētu būt pat delikatese.

Atgādinām, ka "Lamborghini Aventador" ir šīs itāliešu superauto markas flagmanis, kas ražotāja piedāvājumā aizstāj līdzšinējo "Murcielago" modeli. "Lamborghini Aventador" aprīkots ar 700 zirgspēku jaudīgu 6,5 litru V12 motoru. Šāds spēkrats, kas spēj sasniegt 350 km/h braukšanas ātrumu, maksā ap 300 tūkstošiem eiro.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!