Foto: Shutterstock
Pamazām tuvojoties Ziemassvētkiem, prātīgākās no mums jau laikus sāk plānot dāvanu iegādi. Ja mammām, tētiem, brāļiem, māsām, kolēģiem un draudzenēm dāvanas ir samērā vienkārši salūkot, tad doma, kā iepriecināt otro pusīti, vairumam sieviešu liek panikā plūkāt matus.

Protams, dāvanu izvēlē vislielāko lomu spēlē vīrieša personība, vecums un nodarbošanās, tomēr iedvesmu pārsteigumiem varam smelties jebkur – kas zina, varbūt kāda pat netradicionāla iecere rezultēsies lieliskā dāvanā!

Ja arī tevi šis jautājums nodarbina un šķiet, ka visas iespējamās un arī neiespējamās lietas vīrietim jau esi uzdāvinājusi, piedāvājam pāris ideju, ko guvām, aptaujājot kolēģus, draugus un radus, kā arī pašu mīļotos partnerus.

Dāvini sajūtas, nevis lietas

Vairums cilvēku par vērtīgākām atzīst dāvanas, kas ietver kopīgus piedzīvojumus un atpūtu. Protams, jauns telefons viņu iepriecinās, tomēr lēciens ar gumiju vai jūsu kopā pavadītais laiks tevis organizētā izbraucienā pie dabas liks viņam justies krietni īpašāk. Turklāt – šāda dāvana derēs arī plānākam maciņam. Un skaistās atmiņas taču glabāsies mūžīgi!

Mīksts, ērts halāts

Ja ar savu vīrieti esi kopā jau daudzus gadus, tomēr romantika jūsu ikdienā nav zudusi, vari viņu pārsteigt ar gluži praktisku dāvanu. Silts, kvalitatīvs un pūkains halāts vīrieti, kurš šādas lietas novērtē un tiecas pēc komforta, patiešām iepriecinās. Īpaši, ja viņš iecienījis rīta kafijas malkošanu, lasot avīzes un baudot nesteidzīgu brīdi ar sevi.

Pulsometrs

Ja tavs partneris aizraujas ar skriešanu, iepriecini viņu ar pulsometru. Praktiskā dāvana īpaši noderēs tiem, kuri trenējas garākām distancēm un vēlas sekot līdzi savas sirds veselībai.

Rotaslietas

Personībai, vecumam un vīrieša stilam atbilstoša rotaslieta būs lieliska dāvana. Turklāt tā atgādinās par tevi, kā arī tajā iespējams atstāt gravējumu.

"To do" liste trakajiem pāriem

Nūdistu pludmales apmeklējums, ekstrēmi ceļojumi un spontāni pārgājieni… Dzīvē ir tik daudz lietu, ko izmēģināt kopā ar otro pusīti. Izveido šo "piedzīvojumu sarakstu" pati un pasniedz to, realizējot pirmo "uzdevumu" – piemēram, baudot karstvīnu piesnigušā mežā un šādi atzīmējot Otros Ziemassvētkus!

Ādas aksesuāri

Kvalitatīvs maks, josta, soma – vīriešiem taču arī patīk pucēties! Izvēlies viņa gaumei atbilstošu aksesuāru, kas kalpos ilgi un padarīs viņa tēlu elegantu.

Šūpuļtīkls

Kuram no mums gan nepatīk paslinkot? Ja jums ir dārzs, terase vai bēniņi, kur iekārt šūpuļtīklu, uzdāvini to vīrietim komplektā ar labu grāmatu vai iecienītā žurnāla abonementu.

Instrumentu kaste

Ja vīrietis aizraujas ar dažādiem mājas labiekārtošanas darbiem, iepriecini viņu ar kārtīgu instrumentus kasti – kvalitatīvi darbarīki atvieglos viņa ikdienu un radīs īstu jaunatklājēja prieku.

Dabiska kosmētika

Ja tavs partneris vēl īsti nav pieradināts pie fakta, ka vīrietim tomēr nepietiek ar ūdeni un ziepēm, ievirzi viņu uz pareizā ceļa, uzdāvinot augstvērtīgu kosmētiku tieši viņa ādas tipam. Redzot, ka seja var arī nekņudēt no sausuma un grumbas ap acīm patiešām kļūst mazākas, kopjošās kosmētikas lietošana kļūs par normu.

Tāpat, lūkojoties pēc idejām un cenšoties arī ietaupīt, vari ielūkoties atlaižu portālā Zave.lv, kur atradīsi izdevīgus piedāvājumus gan ikdienai, gan svētkiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!