Foto: Publicitātes foto
Garie vakari šajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā viens pēc otra iemirdzas dažādo pasākumu spozmē, padarot adventes laiku par aizraujošākajām un notikumiem bagātākajām gada dienām. Tajās mēs satiekamies ar darba kolēģiem, sen neredzētiem draugiem, kavējamies divvientulībā ar saviem mīļotajiem un apmeklējam arī kultūras pasākumus. Lai pasākumi sniegtu vairāk prieka, būtiski ir izvēlēties pareizāko apģērbu katram gadījumam, kurš atbildīs vispārpieņemtajam dreskodam jeb ģērbšanās etiķetei, kā arī palīdzēs pielāgoties sezonas spilgtākajām tendencēm. Turpinājumā piedāvājam stila ieteikumus un idejas dažādu pasākumu apmeklēšanai.

Operas apmeklējums

Visprasīgākais pret etiķeti noteikti būs operas apmeklējums Ziemassvētku laikā. Lai gan operā dreskoda robežas ikdienā vairs nav tik strikti novelkamas, patiesi nodoties svētku brīnumam, baudot stāstu par, piemēram, Riekstkodi, var tikai un vienīgi, ievērojot operas etiķeti.

Darba ballīte

Ja operas apmeklējums Ziemassvētku laikā būs pieejams ne visiem, tad darba ballītēs jautrība ir garantēta teju vai ikvienam. Šis ir notikums, kurā beidzot parādīt sevi košāku un krāsaināku, pasvītrojot savu unikālo personību.

Romantiskas vakariņas

Klusākas un mierīgākas, bet visnotaļ romantiskākas par jautrajām darba ballītēm ir vakariņas ar savu mīļoto restorānā. Nebaidies būt sievišķīga un iekārojama, un tavs pavadonis par tevi parūpēsies! Izvēlies maigi romantisku tēlu un ļaujies būt bezrūpīga un jutekliska.

Studentu Ziemassvētku balle

Ballītes deviņdesmito stilā šogad noteikti atradīsi arī studentu Ziemassvētku pasākumos. Ja par operu vēl šaubījies, tad zini – studentu pasākumos ir jāpošas! Ja esi dāma studentu Ziemassvētku ballē, tu gribēsi būt pati pamanāmākā, tādēļ izvēlies kleitu ar mežģīņu detaļām, papildinot to ar aksesuāriem, kuros iekļauti mirdzoši kristāliņi. Neaizmirsti arī par clutch somiņu, kurā noglabāt dažādus vakaram aktuālus sīkumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!