Foto: F64
2014. gadu Rīgā, 11. novembra krastmalā, sagaidīja apmēram 45 tūkstoši rīdzinieku un galvaspilsētas viesu, liecina policijas un pasākuma organizatoru provizoriskās aplēses. Pērn, kad pirmo reizi rīkota kopīga Jaunā gada svinēšana Daugavas krastmalā, to apmeklēja aptuveni 35 000 cilvēku, portālu "Delfi" informē Rīgas dome.

Jau tradicionāli 11. novembra krastmalā bija noorganizēta kultūras programma ar mūziķu, dejotāju un dīdžeju priekšnesumiem, pusnaktī notika svētku uguņošana, uz vietas var mieloties ar tradicionālo gadu mijas svētku mielastu.

Svētku noskaņa valdīja arī Vecrīgas parkos un laukumos, īpaši vietās, kur darbojas Ziemassvētku tirdziņi: Doma laukumā, Līvu laukumā un Esplanādē. Tur ikviens aizvien varēja priecāties kopā ar mūziķiem un dīdžejiem, dejot, kā arī sasildīties ar tirdziņos piedāvātajiem karstajiem dzērieniem.

Krastmalas sakopšanu pēc svinībām Rīgas dome sola sākt pašā rīta agrumā. Pateicību svētku organizatoriem, visiem iesaistītajiem dienestiem un dalībniekiem izsaka Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!