Paldies partijai "Saskaņas Centrs", kura nebaidījās mani izvirzīt, zinot, ka daudzos jautājumos mūsu viedokļi ir atšķirīgi. Paldies visiem, kuri atbalstīja mani laikā līdz balsošanas dienai, kā arī tiem, kuri balsoja par mani, un atbalsta vēl šodien. Uzskatu, ka mēs kopā pierādījām, ka arī tauta ir tiesīga lemt par savu likteni, nevis tikai šaura cilvēku grupiņa.

Es saņēmu arī pamatīgu netīrumu lavīnu pat no visaugstākajām valsts amatpersonām. Tika meklēti vairāku desmitu gadu veci notikumi.

Apbrīnojami ar kādu vieglumu mani kā patiesu un pārliecinātu Latvijas patriotu padarīja par nelojālu Latvijai un pat "katastrofu", līdz ar zemi nolīdzinot manu turpat divdesmit gadu darbu Latvijas valsts atjaunošanā, Satversmes tiesas vadīšanu, un darbu Eiropas Padomes komisijā. Taču man tas nebija pārsteigums, jo mana politiskā darba pieredze ļauj man analizēt un saprast šo cilvēku mērķus. Esmu neērts. Bet paldies arī Jums!

Visa mana sabiedriskā dzīve ir manas Tautas acu priekšā un tikai viņas vērtējums man ir nozīmīgs. Un šo vērtējumu esmu saņēmis. Esmu pārliecināts, ka kopā mēs vēl daudz ko paveiksim!

Vēlot visu, ko vien labu cilvēks var cilvēkam vēlēt,
Jūsu Aivars Endziņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!