Foto: LETA

Ļaudīm, kuri mēdz satīriski apskatīt sabiedrības aktualitātes, dažkārt ir vieglākais darbs pasaulē. Tā kā vislabākā humora izjūta piemīt dzīvei, apskatniekiem atliek tikai atstāstīt novēroto. Plaša mēroga publicitāti guvušais jokupēteris Kristaps Āls no kumēdiņu apvienības "Cehs.lv" šodien ir izlēmis dalīties ar septiņiem novērojumiem, kuri ir tik ironiski, ka neko piegudrot klāt nav nepieciešams.


Influencere vs mediji

Latvijas Influenceru asociācijas dibinātāja un nozares (?) eksperte Maija Armaņeva vēl nesen paziņoja, ka dodas Izglītības ministrijas finansētā braucienā uz Īrijas skolām, lai mācītu medijpratību. Tiesa, neilgi pēc tam ministrija precizēja, ka "Instagram" eksperte medijpratību ir sajaukusi ar lekcijām par modi. Būsim saprotoši. Kurš gan savā karjerā ne reizi nav sajaucis drēbes ar ziņām!

Lai nu kā, šobrīd Izglītības ministrijas izvēlētā eksperte tomēr ir metusies arī medijpratības jomā un aktīvi savos sociālajos tīklos vēsta, ka Covid-19 ir pārvērtēts, bet viņas sekotājiem (kas, kā iepriekš ziņojuši īsti mediji un influenceri, daļēji varētu būt pakistāniešu viltus konti) tiek pamācīts neticēt medijiem un politiķiem.

Vai arī tiem politiķiem, kuri izdomāja apmaksāt braucienu uz Īriju, Maija?

Šī ironiskā situācija atgādina teicienu "mūži dzīvo – mūžu mācies", jo acīmredzami arī Izglītības ministrijai ir šis tas, ko pamācīties par influenceru izvēlēm.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!