Foto: Cehs.lv privātais arhīvs
Ir diezgan grūti būt par ceļojumu blogeri, kad tavs vienīgais ceļojums ir no televizora līdz ledusskapim. Turklāt tavs 35 kvadrātmetru dzīvoklis ir "studio" tipa, kā rezultātā televizors stāv uz ledusskapja. Visi runā, ka dažādām nozarēm šobrīd ir grūti. Visi runā par pabalstiem. Taču es, modes ceļojumu influenceris Kristaps Āls, gribēju vērst uzmanību uz nozari, kurai patiesi nepieciešams valsts atbalsts.

Tagad padomāsim par tiem, kuriem ikdienas darbs un ienākumi balstās uz viņu sociālo tīklu platformām un tajās iegūtajiem sekotājiem.

Par iepriekš minētajiem ceļojumiem viss ir skaidrs – neskaitāmi "travel content creators" šajās dienās ir spiesti pārizmantot vecas bildes un pārmontēt senus video tikai tāpēc, lai būtu kaut kas publicējams. Pirmkārt, tas būtu tikai sabiedrības interesēs, ja kārtējais dāvanu servisa apmaksātais ceļojums uz Hurgadu paliktu attiecīgo influenceru cieto disku dziļākajās dzīlēs.

Turklāt mājās sēdēšana ir radījusi konkurenci šai nozarei, jo katrs, kurš ir bijis braucienā uz Turciju vai kādu citu klasisko lumpeņu galamērķi, aiz garlaicības var izdomāt samontēt savu video un ievietot to sociālajos tīklos, atklājot lielāko ceļojumu blogeru noslēpumu. Ikviens, kuram ir telefons ar kameru un stabilizators par 35 eiro, var būt ceļojumu blogeris.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!