Foto: LETA
Laiks atpūsties un laiks tvītot - par spīti tam, ka brīvdienu šonedēļ ka biezs, internets bija gana karsts dažos īpaši svarīgos jautājumos. Baudot svētkus, pie viena varēja tā kārtīgi palamāties gan uz hokejistiem un tiesnešiem, gan uz velobraucējiem un tiem, kuri ačgārni pārsauc svētkus.

Lai gan 'Rīgas Dinamo' panākumi ir atsijājuši dažu labu vietējo hokeja fanu, līdzi jušanas pavasaris ir sācies un nabaga Hārtlijam tagad nāksies negulēt dienu un nakti, lai izlasītu visu hokeja ekspertu tvītus un komentārus, kas veltīti viņam un izlasei. Labā ziņa ir tā, ka viena uzvara jau izcīnīta un tagad Mildai būs jāpieliek vēl vienu zvaigzni, kurai vārds būs Rūdolfs.

Nu jau par vietējo tradīciju kļuvusi ikgadējā tvitera šūmēšanās par riteņbraucēju jandāliņu ar nosaukumu 'Kritiskā masa'. Paši riteņbraucēji sajūsmā sev aplaudē, idejas pretinieki izmēģina arvien jaunus lamuvārdus, ar ko apzīmēt akcijas dalībniekus un visi labi pavada laiku. Te pierādās mūžīgā patiesība par to, ka autovadītājam riebjas riteņbraucēji, riteņbraucējam - autovadītāji, bet gājējam - abi pārējie.

Daudziem no mums šonedēļ brīvdienu bija vairāk nekā ierasts, bet ne visi precīzi zina kāpēc. Lai nebūtu galīgi garlaicīgi un neviens neputrotu, kuro īsti neatkarību jāsvin ceturtajā maijā, šo datumu tagad mēdz dēvēt par 'Baltā galdauta svētkiem' un tas, protams, ir labs pamats karstām diskusijām internetā.

Starp citu, ja kādam vajag izpalīdzīgas rokas, ir varianti.

Nedēļas krāšņākais tvīts pavisam noteikti ir šis. Īsts mednis visā savā spožumā staigā pa mašīnu un pie tam tas nav ne Artūrs, ne Arnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!