Foto: Shutterstock
Ja nu gadījumā kāds vēl nav izlēmis, par ko balsot - noteikti ir vērts palasīt ne tikai politiķu, bet arī vēlētāju paziņojumus sociālajos tīklos. Garlaicīgi nebūs. Bet, ja ar to nepietiek un vēlaties dzīvē vēl asākus piedzīvojumus - Latvijas apspriestākais TV šovs ir atgriezies ekrānos.

Vēlēšanu jampadracis strauji pietuvojies savai kulminācijai un sociālajos tīklos arvien vairāk uzmirdz aģitācija, ieteikumi, joki, aizrādījumi, nievas un pat vilinoši piedāvājumi šī svinīgā notikuma sakarā. Cerams, ka pēc vēlēšanām būs aptauja par to, kur vēlētāji pieņēma galīgo lēmumu un populārākā atbilde būs "twitter diskusijas".

Tādā ziņā mums vispār ir paveicies, jo netrūkst TV šovu, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Pēc tam, kad "X-Faktorā" guvām pārliecību, ka esam dziedātāju tauta, ir pienācis laiks aplūkot, iespējams, sensacionālāko šovu Latvijas vēsturē. Gluži kā pērn - "Caur ērkšķiem uz…" auditorija iedalās divās daļās - kamēr vieni nosoda šova veidotājus, televīziju un sabiedrību kā tādu, otri steidz gatavot popkornu un izbauda visu, ko dzīve un TV ekrāns piedāvā.

Un nobeigumā pāris lieliskas idejas, kas varētu padarīt dzīvi jautrāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!