Foto: AFP/Scanpix
Vismaz uz nedēļu par valsts populārāko ēdienu kļuva kebabs un pabīdīja kartupeļus uz godpilno otro vietu. Uz otro vietu nobīdīts arī Kaspars Daugaviņš, kurš pirms gadiem četriem kļuva par visu laiku dusmīgāko Latvijas hokejistu pēc spēles ar Baltkrieviju. Tagad tronī ir kāpis Ķēniņš.

Pagaidām vēl nav zināms, cik Dombravas kungam tika samaksāts par šo perfekti izveidoto PR kampaņu kebabnīcām, bet šonedēļ pieprasījums pēc šī austrumu ēdiena noteikti bija ievērojami lielāks nekā parasti. Ja nu gadījumā kādam īpaši nesokas biznesā, var mēģināt sarunāt kādu kampaņu arī ar citiem deputātiem. Īpaši labi, ja esat ārzemnieks un vēlaties atvērt mazu restorānu.

Ja ir kāda cilvēku grupa, kas pasniegusi Latvijai izcilu dāvanu simtgadē, tā noteikti ir mūsu hokeja izlase un tās treneri. Ja varbūt neskaita spēli pret somiem, esam aizvadījuši labāko čempionātu izlases vēsturē un Kristapam Porziņģim uz kādu brīdi ir jādala valsts populārākā sportista gods kopā ar Elvi Merzļikinu un Rūdolfu Balceru.

Šim vajadzētu vienreiz un par visām reizēm izbeigt diskusijas par to, vai agrāk zāle bija zaļāka un dzīve labāka. Varam būt lepni, ka esam veiksmīgi pārcietuši smagus periodus mūsu dzīvēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!