Foto: Shutterstock
Skolotāji krāpjas un tiek nodoti, bērni pucē savus ieročus, lai dotos skraidīt pa mežiem un apšautu visu, kas kustās, bet pārējie tikmēr strīdas savā starpā par to, kas īsti notiek 16. martā pie Brīvības pieminekļa. Klasiska nedēļa mūsu pusē.

Katru gadu viena no karstākajām ballītēm pie Brīvības pieminekļa norisinās 16. martā - sabrauc arī vairāki viesi no ārzemēm un kopīgā dziesmā vienojas gan jauni, gan veci. Par to, kas tieši tiek atzīmēts, svinēts, pieminēts vai godināts, domas dalās, taču Aspazijas dzimšanas diena tā tomēr neesot.















Īsi pirms gaidāmā skolotāju streika, īpašā specoperācijā aizturēts viens no valsts bīstamākajiem noziedzniekiem - skolotāja, kura saviem skolēniem priekšlaicīgi nosūtījusi angļu valodas eksāmena runāšanas daļas tēmas. Tam mutīgais klasesbiedrs, kurš pēc tam 'nostučīja' skolotājas laipno gājienu, pavisam noteikti var aizmirst par pielaidi valsts noslēpumam.











Kamēr vieni skolēni nodod savus skolotājus un aizpildītas eksāmenu lapas, citi jau pielaiko vectēva šautenes, lai dotos apšaut visus meža zvērus. Jaunais likums par iespēju piedalīties medībās jau no 16 gadu vecuma izsauca sašutumu teju visās vietējā interneta ārēs.









Nobeigumā sauja iedvesmas tiem, kuri meklē darbu vai mīl komunicēt modernā veidā.





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!