Foto: LETA
Šī bija notikumiem pārbagāta nedēļa - hokejs, Eirovīzija, maratons, un tas viss nedēļu pirms Eiroparlamenta vēlēšanām. Vissmagākā dilemma tika piedzīvota ceturtdien, kad hokejs un "Eirovīzija" norisinājās vienā laikā, radot strīdiem labvēlīgu augsni mājsaimniecībās visā Latvijā. Nākamreiz uzmanīgāk jārīko šādi pasākumi.

Brīvdienās norisinājās ikgadējais "Tet Rīgas maratons", kurš pirmoreiz tika vērtēts ar Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas Zelta kvalitātes zīmi. Apsveikumi visiem, kuri sasniedza finišu šajā karstumā un īpašs sveiciens čalim, kurš distanci veica ar ananāsu galvā. Domājams, ka nākamgad arī vietējie skrējēji būs radošāki un papildinās savu tēlu ar kādu pārtikas produktu.





























Hokeja čempionāts ir viens no retajiem gadījumiem, kad mūsu tauta ir vienota - šajā gadījumā ne tikai par mūsu komandu, bet arī naidā pret tiesnešiem, kas bāza sprunguļus Latvijas hokeja izlases spieķos. Lai kā arī šis čempionāts nebeigtos - varam lepoties ar izlasi, ar labākajiem līdzjutējiem un asprātīgākajiem "tvītotājiem".





























Visas nedēļas garumā arī dzīvojām līdzi notikumiem Telavivā, kur risinājās 64. Eirovīzijas dziesmu konkurss. Latvijai šoreiz panākumi švaki, bet skatītājiem kā vienmēr piedzīvojumu pilni vakari ar iespēju dalīties ieteikumos un kritikā par teju visu Eiropas valstu pārstāvjiem. Tiekamies nākamgad!



























Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!