Foto: LETA
Aptuveni šodien vajadzētu norimt visām "helovīna" ballēm un turpmāk tie, kuri uz ielas priecē ar asiņainām sejām un solījumiem nodarīt gauži, ir jānodod drošības iestādēs. Citi gan šonedēļ īpaši neaizrāvās ar saldumu ubagošanu, bet izvēlējās krietni pārbaudītākas metodes.

Šonedēļ izdzīvojām to maģisko nakti, kurā bērni nošmulētām mutēm izspiež saldumus, kamēr vecāki sarotājas tā nepiedienīgāk un labi pavada laiku kādā no masku ballēm. Labi laiku pavadīja pilnīgi visi, izņemot tos, kuri turpināja gānīt šo tradīciju, norādot, ka tā pie mums nepieklājas darīt un lai tā māžošanās paliek trako rietumnieku ziņā. Mums pietiks ar kartupeļiem un budēļiem.

Esat dzirdējuši par moderniem veikaliem, kuros visu pašu labāko dod bez iepakojuma, saudzē dabu, mīl klientus un ko tik vēl ne?

Mēs joprojām protam atrisināt pat šķietami neatrisināmas situācijas.

Kamēr citi vēl spriež par valdības izveidošanu, ir cilvēki, kuriem darāmas krietni nopietnākas, smagākas un atbildīgākas lietas.

Ir prieks apzināties, ka slavenie un talantīgie ir tādi paši kā mēs - viņi nesmādē gan negausīgu našķēšanos, gan vaļsirdīgas atzīšanās internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!