Foto: F64
Katru gadu otrā maija nedēļa kļūst par karstāko un notikumiem bagātāko nedēļu sociālajos tīklos, jo ir tik daudz ko apspriest - hokejs, "Eirovīzija" un vēl Pārdaugavas festivāls. Galvenais ir nesajaukt un kļūdas pēc neieteikt hokeja izlasei izvākties no valsts, 'Eirovīzijas' dalībniekiem piesaistīt Sandi Ozoliņu, bet Uzvaras parkā nākamgad uzlabot šovu.

Lai kā arī ik gadu netiktu ķengāta šovbiznesa olimpiāde, sociālie tīkli pierādīja, ka to skatās teju visi. Kā ierasts, sacentās ne tikai dziedātāji uz skatuves, bet arī 'tvītotāji', kuri novērtēja uznācienus ar savām asprātībām un dāvāja bezmaksas ieteikumus pasākuma uzlabošanai. Par spīti tam, ka Latvijas pārstāve finālā netika, par jautrību un labi pavadītu laiku sūdzēties nevaram.

Mūsu hokeja izlase šogad neliek vilties, savu himnu esam dzirdējuši vairākas reizes un ticams, ka dzirdēsim vēl. Kopumā tautas viedoklis ir vienots - par spīti iztrūkumiem sastāvā, vīri rāda lielisku hokeju un Hārtlija kungs attaisno uz sevi liktās cerības. Kas pats galvenais - arī interneta eksperti ir sajūsmā, ka treneris beidzot ir ieklausījies viņu padomos.

Kamēr vieni svinēja uzvaras pār Norvēģiju un Dienvidkoreju, prāvs bariņš ļautiņu Pārdaugavā atzīmēja kādu citu uzvaru, un tas, kā vienmēr, izraisīja strīdus un diskusijas. Laiks bija gana labs, lai Uzvaras parks tiktu pārpildīts un izraisītu skaudību citu festivālu rīkotājiem, kā arī milzīgu nepatiku tiem, kuri uz šo pasākumu skatās ar ne tām siltākajām sajūtām.

Galu galā ir vismaz viena liela, par ko varam priecāties visi - pavasaris pret mums šogad ir daudz draudzīgāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!