Visiem, kam šovakar kaut jel mazlietiņ ko gribas – lai notiek jebkas.

Visiem, kas šovakar priecīgi – konservēt, iesālīt, sažāvēt, sacept un cukurot visādos veidos šo prieku mūžīgiem mūžiem. Āmen, ja vēlaties.

Tiem, kuru acīs ir asaras – mīlēt tās.

Un tiem, kuri mīl – būt kopā. Prasties un atrasties, atrast šai pasaulē šovakar vietu, kur divatā būt ir visvairāk.

Un tiem, kuri nīst – gūt mieru.

Tiem, kuri Ziemsvētku vecītim, skurstenim, ragavām, dāvanām, atlaidēm, brīvdienām, bērniņam tic – mācīties šovakar šaubīties ticēt un mācīties šaubīties neticēt vairāk un vairāk.

Tiem, kuri netic un neprasa atļauju ticēt – tiem lai ir šovakar spēka un atmiņu vairāk, ko skatīties sevī. Skatīties dziļāk un dziļāk, un atrast.

Un, ja kaut kur ir tāda roka, kas varētu pieglausties un nelaist kādu citu roku vaļā, kuras varā ir piespiest sarkanās pogas uz visām tām raķešu iekārtu vadības pultīm, tad nelaist un glāstīt, un paturēt šovakar to roku ciet.

Tiem, kuru ikdienas valodas saite ir trūkums – tiem lai ir šovakar vairāk no tādas, kas iegūst. Vairāk un biežāk lai pagūst.

Un tiem, kuriem sāp un rūp, kas notiek ar citiem – tiem kaut uz brītiņu šovakar redzēt un sajust, cik tas ir labi, ka viņi ir kaut kur starp mums.

Un tiem, kuriem piedot un iedot ir dāvātas spējas – dalīties šovakar.

Un, ja ir kaut kas tāds, ko nav iespējams saprast un mīlēt, tad to šovakar saprast un mīlēt, un pieņemt, un neatlaist vaļā, vai tas būtu noslēpums, cilvēks vai dzīve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!