Atjaunot "Daugavas stadionu" var ne tikai valsts, bet arī realizējot valsts un privātās partnerības projektu, taču šādu modeli ir iespējams realizēt, precīzi nosakot valsts intereses un nodrošinot valsts kontroli projekta realizācijas laikā un pēc stadiona rekonstrukcijas.
Valstij jākļūst par drošu sadarbības partneri, uz kuru investors var paļauties. Tajā pašā laikā valstij jāaizstāv sabiedrības kopējās intereses - Latvijai ir nepieciešama gan moderna sporta bāze, gan valsts noteikti sporta bāzes izmantošanas nosacījumi. Noteikti jāmācās no bijušajām kļūdām - nedrīkst pieļaut situāciju, kad valsts zaudē kontroli pār sporta objektiem, nododot objektus privatizācijai vai neefektīvi saimniekojot un pārlieku politizējot sporta objektu vadīšanu.

Lai arī šobrīd norisinās vairāki valsts nozīmes sporta pasākumi stadionā, esošie apstākļi neļauj sarīkot visaugstākā līmeņa sporta sacensības.

"Daugavas stadions" ir iesniedzis IZM tuvākajā laikā veicamo rekonstrukciju darbu plānu, kā arī priekšlikumus stadiona turpmākajai attīstībai. Šajos priekšlikumos ir noteiktas valsts intereses un realizācijas mehānisms stadiona turpmākajai attīstībai.

Timermanis darbojas "Daugavas stadiona" Valdes locekļa amatā vienu gadu, kura laikā ir realizēti vairāki projekti – LIMPO Slidotava, bērnu vasaras dienas nometnes, jauna logotipa izstrāde un mājas lapas izveidošana, pludmales volejbola laukumu ierīkošana. Stadiona saimnieciskā darbība pēdējā gada laikā ir nostabilizējusies, stadionā notiek Latvijas 1.līgas čempionāta spēles futbolā un vairāki skolēnu un amatieru futbola turnīri. Arī nozīmīgas vieglatlētikas sacensības – Rīgas kausi 2006, Latvijas Čempionāts, Junioru Čempionāts – ir norisinājušās 2006.gadā. Papildus profesionāliem sporta veidiem, stadionā tiek organizēti dažādi masu pasākumi – Skolēnu sporta spēles, skolu un bērnudārzu sporta dienas, 1.Baltijas Graffiti festivāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!