Rīgas "Dinamo" ir Latvijas patriotiLatvijai ir vajadzīgs hokejs, un Latvijas hokejs kopš 2008. gada ir ieguvis jaunu elpu. Rīgas "Dinamo" spēlē Kontinentālajā hokeja līgā, cīnās ar stiprajiem Krievijas, Kazahstānas un Baltkrievijas klubiem, tas ceļ mūsu nacionālā hokeja līmeni, Latvijas sportu, visu mūsu pašapziņu.

Esam vienā līmenī ar krieviem, baltkrieviem, kazahiem un citiem, cīnāmies ar viņiem, uzvaram viņus, bet tā ir pozitīva cīņa, pozitīva sacensība hokeja laukumā, mums nav ienaidnieka, mums ir pretinieka komanda. Uz ledus nav politikas un nav ideoloģijas, uz ledus ir spēle. Hokejs ir Rīgas "Dinamo" vienīgā ideoloģija.

Latvijas hokeja panākumi, Rīgas "Dinamo" veiksmīgā dalība KHL ir kā dadzis acīs tiem, kuriem mūsu valsts intereses ir svešas. Uzskatām, ka publikācija žurnāla "IR" ir 11.-17.novembra numurā, un tai sekojoša mediju reakcija, ir aizsākums plašākai ideoloģizētai kampaņai, kuras mērķis ir graut Latvijas hokeja un Rīgas "Dinamo" prestižu.

Katru Rīgas "Dinamo" spēli pie ekrāniem aizrautu elpu vēro 300 - 400 tūkstoši televīzijas skatītāju, un katras spēles laikā Latvijas cilvēki ir vienoti. Tā ir īsta vienotība, tas ir īsts patriotisms, īsta integrācija. Acīmredzot ir spēki, kam Latvijas tautas vienotība un patriotisms nav pa prātam.

Rīgas "Dinamo" nekad nav uzsvēris savu patriotismu, mūsu patriotisms ir mūsu spēles. Katri mūsu vārti ir Latvijas vārti, katra mūsu spēle ir Latvijas spēle, katrs mūsu spēlētājs ir Latvijas spēlētājs.

Ja Latvijas patriotismam šodien tiešām ir balsti, tad viens no tiem ir hokejs. Ja kāds grib mūsu patriotismu vājināt, tas mēģina graut kādu no mūsu stiprajiem balstiem. Rīgas "Dinamo"  ir ne tikai Latvijas hokeja, bet arī mūsu patriotisma balsts. Mēs domājam, ka tie, kas grib iestāstīt, ka latviešiem hokejs nav vajadzīgs, nav latviešu tautas draugi. Esam pārliecināti, ka Rīgas "Dinamo" spēles, mūsu komandas dalība KHL ir Latvijas un visa mūsu hokeja interesēs.

AS "Dinamo Rīga" padome

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!