"Naciķiem" vēlos pateikt – bēdziet no šejienes ātrāk, jo mēs jau nākam jums pakaļ, intervijā "Anna TV" pauž jau zināmu atpazīstamību iemantojušais par bārdaino separātistu "Babaju" dēvētais vīrs, kurš iepriekš uzrādījis Krievijas pilsoņa pasi ar Aleksandra Možajeva vārdu.

"Babajs" jau iepriekš izteicies, ka nav Krievijas specvienības pārstāvis, bet Ukrainā ieradies "apturēt amerikāņu ļaunumu".

"Babajs" pauž pārliecību, ka jau miljoniem pareizticīgo kareivju nāk "svētīt" ukraiņu zemi. Visiem, kas ir pret pareizticību un Svēto Krievzemi, "Babajs" iesaka pamest Ukrainu, ja tie nevēlas zaudēt dzīvību.

Tāpat viņš pauž pārliecību, ka sadursmēs nogalinātie Ukrainas armijas kareivji nokļūs paradīzē.

Možajevs iepriekš atklājis, ka kļuvis par algotni un uz Ukrainu devies tāpēc, ka Krievijā viņu meklē par "slepkavības mēģinājumu ar nazi", bet naudas tiesneša uzpirkšanai viņam nav bijis. Viņš patiešām esot dienējis Krievijas armijā, bet jau deviņdesmito gadu vidū aizgājis rezervē, raksta TSN.

Slovjanskā Možajevu, kurš labprāt karojot arī nacionālās pārliecības dēļ, esot nolīdzis pašpasludinātais pilsētas mērs Vjačeslavs Ponomarjovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!