Policijai ir aizdomas, ka Lielbritānijas karalienes Elizabetes II lauku īpašumā Sendringhemā Jaunā gada dienā atrastās jaunas sievietes mirstīgās atliekas ir augustā pazudusī Latvijas valstspiederīgā Alisa Dmitrijeva, atsaucoties uz policijas ziņoto, vēsta ārvalstu prese.

Sievietes līķi Jaunā gada dienā atrada vīrietis, kurš bija devies pastaigā ar suni.

Policija uzskata, ka līķis jau kādu laiku atradies Sendringhemā, un likumsargi pieļauj, ka mirusī ir 17 gadus vecā Dmitrijeva. Policija norāda, ka nāves apstākļi arī vēl nav skaidri, bet, visticamāk, sieviete mirusi vardarbīgā nāvē.

Policija norādījusi, ka vēl nav skaidrs, vai meitene mirusi vietā, kur atrasts viņas līķis, vai jau pēc nāves uz turieni atvestas viņas mirstīgās atliekas. Lai precīzi noskaidrotu atrastās personību, veiks DNS testu. "Atrastais ir sievietes līķis, bet mēs vēl nevaram precīzi apstiprināt personību," paziņojusi policija.

Pusaudze, kas dzīvoja Visbīčā, pēdējo reizi redzēta 31.augustā. Šī pilsēta atrodas apmēram 16 kilometrus no karaļnama lauku īpašuma. Viņas pazušanu izsludināja 6.septembrī.

Amatpersonas bija izveidojušas sociālajā tīklā "Facebook" lappusi latviešu, angļu un lietuviešu valodās, aicinot cilvēkus, kam ir ziņas par meitenes atrašanas vietu, sniegt par to informāciju. Par informāciju solīta 5000 Lielbritānijas mārciņu (apmēram 4210 lati) liela atlīdzība.

Sendringhemas lauku īpašumā mēdz uzturēties britu karaliene Elizabete II ar vīru, Edinburgas hercogu, kā arī prinča Edvarda ģimene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!