Foto: Reuters/Scanpix
36 gadu vecumā miris Holivudas zvaigznes Silvestra Stalones dēls aktieris Seidžs Stalone, vēsta ASV plašsaziņas līdzekļi.

Seidžu Staloni viņa mājās Losandželosā piektdien mirušu atradusi mājkalpotāja.

Pagaidām nav ziņu par nāves cēloni, Telpā, kur atrasts mirušais, bijuši tukši recepšu medikamentu iepakojumi. Plašsaziņas līdzekļi izsaka pieņēmumus, ka tā bijusi pašnāvība, taču apstiprinājuma tam nav. Paredzēts veikt toksikoloģisko ekspertīzi.

Policija paziņojusi, ka nekas neliecina par to, ka Seidžu Staloni kāds varētu būt nogalinājis.

Ārvalstu mediji, atsaucoties uz „Associated Press” vēsta, ka Losandželosas galvenā tiesu medicīnas eksperta palīgs Eds Vinters nevarēja pateikt, kādas tieši un cik zāļu pudelītes tika atrastas Stalones mājā, un to, vai tām bija kāda saistība ar viņa nāvi.

Eksperts vien norādīja, ka sekcija tiks veikta tuvāko dienu laikā un izmeklētāji iepazīsies ar Stalones slimības vēsturi.

Precīza nāves cēloņa noteikšana varētu aizņemt vairākas nedēļas, kamēr tiks veikta toksikoloģiskā ekspertīze.

Seidžs Stalone, kurš bija arī režisors un producents, ir tēlojis 13 filmās, tostarp divās kopā ar tēvu - 1990.gada filmā "Rokijs V" un 1996.gada filmā "Dienasgaisma". 2007.gadā viņš apprecējās ar Stārlinu Raitu, taču laulība pēc desmit mēnešiem tika anulēta. Bērnu viņam nebija.

Seidžs Mūnlaits Stalone bija Silvestra Stalones dēls no pirmās laulības ar aktrisi Sašu Zaku. Tajā dzimis arī dēls Sērdžeo, kurš slimo ar autismu. Silvestra Stalones otrajā laulībā ar aktrisi un modeli Brigitu Nīlsenu bērnu nebija. Pašlaik viņš ir precējies trešo reizi - ar bijušo modeli Dženiferu Fleivinu, un viņiem ir trīs meitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!