Vecākajam dalībniekam - 68 gadi, bet jaunākajam – tikai 10. Pēc katra brauciena dalībnieki veica modeļu apkopi – eļļoja riepas, mainīja tās, tīrīja un veica citus uzlabojumus. Sacensības noritēja draudzīgā gaisotnē, vienam ar otru daloties padomos, kā uzlabot modeli un nākamajos braucienos startēt veiksmīgāk.

Pēdējos gadus sacensību čempions ir Ēvalds Butāns, kurš atzīst, ka veiksme slēpjas nepārtrauktā vēlmē izzināt jaunievedumus šajā jomā, kā arī stabilitātē, iemaņās un zināšanās. Viņš pats šajā jomā apmāca arī jaunos censoņus. Butāna auto modelim gan fināla braucienā motors nodega pavisam, tādēļ šoreiz par uzvarētāju kļuva Jānis Ērglis, aiz sevis otrajā vietā atstājot Raimondu Vilni un Mārtiņu Tauriņu.

2014.gada kopvērtējumā radio vadāmo šosejas auto modeļu 1:10 sacensībās "Parma Touring" labāko rezultātu sniedzis Raimonds Vilnis, Ēvalds Butāns un Agris Kiršteins. Lai noskaidrotu labāko šajā gadā, jāpiedalās vēl četros sacensību posmos. Gada laikā tie kopumā ir 10. Nākamais sacensību posms paredzēts 17.augustā Ādažos, stadionā pie vidusskolas.