Pasākums uzņēmējiem jau tradicionāli kļuvis par vietu, kur parādīt sevi, atrast sadarbības partnerus un domubiedrus. Savukārt apmeklētāji varēja ne vien iepirkties, bet arī apmeklēt bezmaksas seminārus par Eiropas Savienības aktualitātēm uzņēmējiem.

Piedalīties sarīkojumā bija ieradušies uzņēmēji no septiņiem dažādiem novadiem, tostarp Skrīveriem, Kokneses, Viesītes, Madonas, Krustpils un Jaunjelgavas.

Pasākuma gaitā Aizkraukles pašvaldība, pateicībā par sadarbību 2013.gadā, sumināja pilsētā un novadā strādājošos uzņēmumus un uzņēmējus desmit dažādās nominācijās:

Par "Aizkraukles labdari" tika atzīta AS "Virši-A", kategorijā "Izaugsme Aizkrauklē" sumināja SIA "Remiro travel", par "Aizkraukles inovāciju" titulēja SIA "WPC Green deck", savukārt par "Aizkraukles lauku cerību" – Armandu Bērtulsonu, kurš saimnieko Aizkraukles pagasta zemnieku saimniecībā "Dārznieki". Kategorijā "Draudzīgākais klientiem" - sumināja SIA "Imiga" kafejnīcu "Panna", balstoties uz iedzīvotāju interneta balsojumu. Par "Aizkraukles stabilitāti" 2013.gadā nosaukta SIA "A. Egles".

Par "Jauniešu iecienītāko Aizkraukles uzņēmumu" titulēts SIA "Ursula M” kafejnīca "Betija". Uzvarētāju šajā kategorijā arī noteica iedzīvotāju interneta balsojumā. Par "Zaļā produkta veicinātāju" atzīts SIA "Tuņķi" veikals "Krokusss". Kategorijā "Vietējās identitātes produkts" sumināja "Mājas kūkas" Aizkrauklē. Par "Pārrobežu sadarbības partneri" titulēja Biržu (Lietuva) rajona pašvaldību.

Pārnovadu Uzņēmēju dienu rīkoja Aizkraukles novada pašvaldība sadarbībā ar Jēkabpils EUROPE Direct informācijas centru, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameru, IGA centru un Ekonomikas ministriju.