"Latvija var!" ar šādiem vārdiem Dins finišēja otrdien, maratonā ieņemot 67. vietu 2084 skrējēju konkurencē.

"Distance nebija no vieglajām. Sākot ar 24. kilometru, vietām bija lielāki kāpumi, kas izsita mani no ritma. Kalns paliek kalns un atņem papildus enerģiju. Lūzuma punkts bija 30.kilometrā, kad maratona distancei pievienojās daudz "svaigākie" pusmaratona skrējēji. Savā ziņa tas morāli sagrāva! Tā bija cīņa ar sevi - nepadoties, noskriet līdz galam!" par Telavivā piedzīvoto laikrakstam "Alūksniešiem" saka Dins.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka alūksnietim Dinam Vecānam ir sapnis kļūt par pirmo Baltijas valstīs, kurš pieveic septiņus maratonus septiņos dažādos kontinentos. Pirmo maratonu viņš noskrēja Āfrikas kontinentā, Marokas pilsētā Marakešā janvāra beigās. Noskrienot Telavivas maratonu, nu "iekarota" arī Āzija.

Taču tagad Dins atgriežas mājās, jo par "Eiropas maratonu" izvēlējies "Nordea" Rīgas maratonu, kas noritēs 18. maijā. Ceturto maratonu Dins iecerējis skriet Dienvidamerikā, kur startēs Riodežaneiro maratonā Brazīlijā 27. jūlijā. Austrālijā Dins skries 12. oktobrī - Melburnas maratonā, kuram sekos Ņujokras maratons - 2. novembrī. Kā noslēdzošais un pēdējais ir Antarktīdas ledus maratons 21. novembrī.

Tel Aviv Marathon - DONE! from Dins Vecans on Vimeo.

Atbalstīsim Dinu viņa sapņa īstenošanā, palīdzot savākt dalībai ledus maratonā Antarktīdā nepieciešamos līdzekļus ar "LabieDarbi.lv" starpniecību - http://www.labiedarbi.lv/lv/projekts/7-maratoni-7-kontinentos, http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=729, http://labiedarbi.inbox.lv/project?id=729

Projekta "7M7K" mājaslapa
www.7m7k.eu

Facebook
https://www.facebook.com/run7M7K

Twitter

https://twitter.com/run7M7K

Instagram
http://instagram.com/7m7k