Pavisam titulam "Mans pastnieks" iedzīvotāji izvirzīja teju 100 darbiniekus, savās vēstules sevisķi slavējot pastniekiem un operatoriem piemītošās cilvēciskās īpašības.

Par labāko pastnieci Rīgas reģionā iedzīvotāji atzinuši Dzidru Litaunieci no Rīgas 9.pasta nodaļas. Savukārt Baiba Dimza no Brocēnu novada Brocēnu pasta nodaļas titulēta par Kurzemes reģiona "Manu pastnieci". Vidzemes reģionā par labāko nosaukta Irita Laure no Gulbenes novada Gulbenes 1.pasta nodaļas, savukārt Zemgales reģionā – Natālija Kurša no Jēkabpils novada Jēkabpils 2.piegādes punkta. Par Latgales reģiona "Manu pastnieku" titulēts Ilmārs Dzalbs no Krāslavas novada Krāslavas 1.pasta nodaļas.

Savukārt labākā pasta operatore klientu vērtējumā Rīgas reģionā ir Mudīte Lūse no Sējas novada Murjāņu pasta nodaļas. Par Kurzemes labāko operatori titulēta Sandra Prontekere no Jaunpils novada Jaunpils pasta nodaļas, savukārt par Vidzemes – Aiga Čerbikova no Alūksnes novada Jaunannas pasta nodaļas. Zemgales reģionā visvairāk iedzīvotāji balsojuši par Birutu Žagatu no Ķeguma novada Ķeguma pasta nodaļas, bet Latgalē – par Loritu Plakoši no Dagdas novada Asūnes pasta nodaļas.

Vēstulēs iedzīvotāji uzteikuši pastnieku un pasta operatoru atsaucību, precizitāti un atbildību. Minētas arī situācijas, kurās, tieši pateicoties Latvijas Pasta darbiniekiem, glābta iedzīvotāju dzīvība. Dažās no vēstulēm iedzīvotāji pateicībā par pastnieku darbu rakstījuši īpaši sacerētus dzejoļus.