Leonarda, kas arī piedalās "Iespējamās misijas" akcijā "Iedvesmo mācīties!", mācību stundu sāka, pastāstot par savām mīļākajām lietām un piedzīvojumiem un acināja katru skolēnu padomāt, kas viņiem ir īpašs. Aktrise uzsvēra, ka savus vērtīgākos dzīves mirkļus, piemēram, tikšanos ar Anglijas karalieni Elizabeti II, varējusi piedzīvot un izbaudīt tāpēc, ka zina angļu valodu.

Lai rosinātu skolēnu iztēli, Ķestere lietoja trāpīgus piemērus. Nostatot "Google" kā mūsdienu jauniešu māti, "Youtube" kā tēvu, bet "Wikipedia" kā māsu, viņa aicināja domāt par to, kāpēc svarīgi mācīties angļu valodu, proti, jāprot lasīt un rakstīt šajā valodā, lai spētu izmantot savām vajadzībām un interesēm mūsdienās pieejamo informāciju. 

Stundas laikā aktrise arī stāstīja par savu skolas laiku pieredzi, kas bijusi nebeidzama mācīšanās un nepārtraukta sevis pilnveide, tomēr viņa to novērtē, jo tas palīdzējis turpmāk sasniegt dzīvē augstus mērķus.

"Man stunda patika, labākais bija stāsts par Anglijas karalieni. Man patika, ka Leonarda runāja un rādīja fotogrāfijas un video," pēc stundas iespaidos dalījās Gardenes pamatskolas skolēni.