Otrajā vietā palikusi partija "Vienotība", kurai iekļūšanu domē nodrošinājis 471 vēlētājs (17,29%); trešajā vietā Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, par kuru nobalsojuši 303 vēlētāji (11,12%), bet ceturtajā vietā - Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs", par kuru nobalsojuši 236 (8,66%) vēlētāji, liecina Centrālās vēlē- šanu komisijas (CVK) publiskotie provizoriskie vēlēšanu rezultāti. Kopumā vēlētāju aktivitāte Iecavas novadā bijusi diezgan zema: no 6603 balsstiesīgajiem vēlētājiem vēlēšanās piedalījušies tikai 2728 vēlētāji jeb 41,31%. Valstī kopumā tā bijusi nedaudz augstāka – 45,99%.

Iecavas vēlēšanu iecirknī darbs ritējis mierīgi, nekādu in- cidentu nav bijis. Vēlēšanās piedalījās 2728 vēlētāji, taču urnā bija 2724 aploksnes. Tas nozīmē, ka četras aploksnes aiznestas mājās. No visām aploksnēm derīgas bija 2678, jo 36 aploksnēs bija ievietota nevis viena, bet vairākas vēlēšanu zīmes, desmit aploksnes bija tukšas. Vienā no tām bija ievietota piecu latu naudas zīme ar uzrakstu "Cilvēku vienaldzība ir sekas nākotnē. Ulvis". 

Iepriekšējās balsošanas  iespēju pirms 1. jūnija bija izmantojuši 399 vēlētāji.  

Jaunajā domes sastāvā darbosies 15 deputāti: deviņi no Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Centriskā partija Latvijas zemnieku savienība - Jānis Pelsis, Juris Krievs, Guntis Arājs, Aivars Mačeks, Agra Zaķe, Jānis Pastars, Juris Ludriķis, Vilnis Gailums un Pēteris Bite; trīs no partijas "Vienotība" - Astrīda Vītola, Arnis Grundmanis un Edvīns Circenis; divi no Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas – Atis Avots un Lāsma Četverga, viens no Politisko partiju apvienības "Saskaņas Centrs" - Sergejs Pašukovs.

Uz pirmo sēdi jaunie deputāti sanāks 18. jūnijā.