Pasākuma gaitā īpaši godināja novada lielākos nodokļu maksātājus, kuru vidū līderis ir a/s "Jaunpils Pienotava", tai seko a/s "Lopkopības izmēģinājumu stacija Jaunpils", SIA "Joži", kā arī a/s "Ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija".

Pateicības par ilggadīgu un godprātīgu saimniekošanu Jaunpils novadā saņēma zemnieku saimniecības: "Mazstrautiņi", "Upenieki", "Klapkalnes", "Gundegas" ,"Brīvzemnieki", "Mazkraučas", "Arāji", "Jaundziras", "Ošnieki", "Melkaļi", "Bērzkalni" "Baltbārži", "Liepiņas", "Spulgas", "Apškalni" ,"Bitšēpi" "Vēsmas", "Vālodzes", "Zvirgzdiņi", "Vārpas". Piemājas saimniecības: "Brūveri", "Rudzīši", "Lakstīgalas". IK "K. Vanags", Sia "Pētertāles", sia "Jaunpils", sia "Jaunpils KS", sia "Karamele", sia "Mans pavards", sia "Levestes dārzs", sia "Kalnsili", sia "Ēnavas purvs", kafejnīca "Līvas"-Dagmāra Altenburga, Andra Puzaka ģimenes ārsta prakse Par godprātīgu darbu un atsaucību-z/s "Vilcēni" un z/s "Meijas", IK "Ivars Jaucis", Edgars Tumovs.

Par godprātīgu darbu un Jaunpils vārda popularizēšanu-Sandra Zariņa, bet Māris Krastiņš saņēma nomināciju-jaunākais un atsaucīgākais mikrouzņēmējs, Veronika Smirnova par uzņēmību un zaļā dzīvesveida popularizēšanu.