Remontdarbi vēl turpinās četrās virtuvēs, kā arī veļas mazgāšanas telpā, kas tiks aprīkota ar piecām profesionālajām veļas mašīnām un žāvētājiem. No pirmā līdz ceturtajam stāvam izremontētas arī trepju telpas un nomainītas durvis

Rekonstruēts viesnīcā trešais un ceturtais stāvs, labiekārtojot 56 divvietīgās istabas. Tās mēbelētas, katrā atrodas divas gultas, galds, ledusskapis, iebūvēts sienas skapis ar spoguli, kā arī sanitārais mezgls (duša un tualete).

Vienā no svaigi remontētajām istabām jau iemitinājies Meža fakultātes 1. kursa maģistrants, liepājnieks Andris Tiļugs, kurš atzinīgi novērtē iespēju dzīvot labiekārtotā vidē.

"Šeit ievācos pirms mēneša, iepriekš dzīvoju citā dienesta viesnīcā. Ar savu jauno mājvietu esmu ļoti apmierināts, istaba ir mūsdienīga – gaiša, ērta, labiekārtota un cena arī pieņemama. Lieliski, ka tagad universitātē ir iespēja studentam studiju laikam izvēlēties sava komforta un maciņa līmenim atbilstošu dzīvesvietu," atzīst Andris.

Plānots nākamā projekta kārtā renovēt arī pārējos divus 8.dienesta viesnīcas stāvus, padarot to par mūsdienīgāko studentu viesnīcu Jelgavā.

Dienesta viesnīcas divu stāvu rekonstrukcija veikta projekta "Viesnīcas istabiņu rekonstrukcija – ārzemju studentu un vieslektoru vajadzībām un LLU Meža izmantošanas laboratorijas modernizācijai" ietvaros vairāk kā pus miljona eiro apmērā.