Muižas telpu rekonstrukcija veikta Klimata pārmaiņu finansēšanas instrumenta projekta ietvaros. Ēkas rekonstrukcija tika aizsākta pērn pavasarī, darbus īstenoja SIA "Uzars".

Muižā šobrīd atrodas Vircavas vidusskolas Lielvircavas filiāles virtuve, ēdamzāle un aktu zāle.

Rekonstrukcijas gaitā muižai ieliktas jaunas koka durvis un nomainīta grīda. Skolas vajadzībām labiekārtota arī virtuve, ēdamzāle un aktu zāle.

Taču joprojām muižā ir virkne neizmantotu telpu, kuras pakāpeniski tiek savestas kārtībā.

Pērn pagastam izdevās piesaistīt finansējumu no Lauku attīstības programmas, tādējādi izdevies atjaunot divas izstāžu telpas, lai interesenti kultūrvēsturisko pieminekli varētu aplūkot arī no iekšpuses. Pagasta pārvalde ir iecerējusi pakāpeniski muižas ēkā iekārtot muzeju.

Projekta kopējās izmaksas - 410 000 lati (583 377 eiro), no kuriem 262 086 lati (372 914 eiro) ir Jelgavas novada pašvaldības finansējums. Par šo naudu rekonstruēta gan muižas ēka, gan arī tai piebūvētā skolas ēka. Savukārt Lauku attīstības programmas piešķirtie līdzekļi izstāžu zāļu labiekārtošanai ir 3288 lati (4678 eiro), bet pašvaldības finansējums - 1132 lati (1610 eiro).

Muižas kungu māja celta no 1803. līdz 1808.gadam baronam Klopmanam, kurš 1820.gadā bankrotējis. Vēlāk par muižas īpašniekiem kļuva Hānu dzimta, kuras dažādi pārstāvji tur dzīvojuši līdz pat agrārajai reformai. Skola te darbojas kopš 1924. gada.