Kompleksā vienuviet nodrošināta darba, sociālo prasmju un iemaņu apguve, brīvā laika pavadīšanas iespējas un mājvieta.

Renovētā ēka ekspluatācijā nodota 2013. gada decembrī. Šajās telpās ir nodrošināti daudz augstākas kvalitātes dzīves apstākļi, nekā miteklī, kur cilvēki uzturējās pirms tam.

Renovētajā ēkā izveidoti grupu dzīvokļi 22 cilvēkiem. Katram iemītniekam ir sava individuāla labiekārtota un mēbelēta istabiņa. Uz piecām istabām ir viena kopīga virtuve un ēdamtelpa, kas aprīkota ar nepieciešamajām mēbelēm un sadzīves tehniku – elektriskajām plītīm un cepeškrāsnīm, ledusskapjiem, tvaika nosūcējiem.

Ierīkota arī veļas mazgāšanas telpa, higiēnas telpas, labiekārtotas telpas nodarbībām un brīvā laika pavadīšanai, kā arī atsevišķi kabineti projekta vadītājai un sociālajam darbiniekam un atpūtas istaba aprūpētājām.

Sadzīves prasmes un patstāvīgas dzīves iemaņas, arī ēdiena gatavošanu, veļas mazgāšanu, higiēnas prasmes, grupu dzīvokļu iemītniekiem palīdz apgūt sociālais darbinieks un aprūpētājas.

Viens no grupu dzīvokļa darbības mērķiem ir panākt, lai cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem var uzsākt patstāvīgu dzīvi.

Ēku renovēja "Balsts R un Matīsa sēta". Tehniskā projekta autors un autoruzraudzība – SIA "Lejnieku projektēšanas birojs", būvuzraudzība SIA "Forma 2".

Jūrmalas pašvaldībā turpinās Eiropas Sociālā fonda projekts "Grupu dzīvokļa pakalpojuma izveide un nodrošināšana Jūrmalā". Pakalpojuma sniegšanu 100 % apmērā finansē Eiropas Sociālais fonds, un tā kopējais finansējums ir 134 992,73 eiro.