"Brīdinām, ka attēlā redzamajai informācijai par iedzīvotāju parakstu vākšanu saistībā ar municipālā universālveikala celtniecību nav nekādas saistības ar pašvaldību un par skrejlapās ievietoto saturu Ķekavas novada dome neatbild," teikts www.kekava.lv.

Anketa ievietota "Latmedia.lv" (http://www.kekava.latmedia.eu), kas sevi dēvē par aptuveni simts Latvijas reģionos esošo pilsonisko pašvaldību interneta platformu.

Vietnē skaidrots, ka municipālā universālveikala izveidošanas mērķis ir "nodrošināt tautas labklājības uzplaukumu, iedzīvotāju pieaugošo materiālo un garīgo vajadzību pilnīgāku apmierināšanu. Pastāvīgi paaugstināt un pilnveidot patēriņa struktūru, uzlabot iedzīvotāju apgādi ar pārtikas produktiem un pirmās nepieciešamības precēm."

Tepat arī teikts, ka šādos veikalos "cenas var būt gandrīz divas reizes mazākas, nekā parasti. Tāpat parādās reāla iespēja attīstīties vietējiem ražotājiem, radot darba vietas. Turklāt pats būvniecības process nodrošinās darbu celtniekiem."

Tekstā arī norādīts, ka "municipālais tirdzniecības centrs ir universāla veikala komplekss, kas pieder municipalitātei un kurā ir galveno pamatpreču sortiments." Turklāt "lai šādi kompleksi tiktu uzcelti un turpmāk varētu darboties bez korupcijas un citu negatīvu izpausmju elementiem, tirdzniecības vadības sistēmai jāatrodas attiecīgās teritorijas iedzīvotāju, respektīvi, pilsonisko pašvaldību, kontrolē."

Vietnē gan nav redzams, cik cilvēku par šo ieceri jau atdevuši savas balsis un, vai vispār.