Keiša vadītā kulturoloģijas stunda no pirmās līdz pēdējai minūtei bija dinamiska, aktīva un jautra, stāsta akcijas "Iedvesmo mācīties!" rīkotāji. Skolēni kopā ar aktieri mācījās atbrīvoties no saspringuma, izpildot vingrinājumus un spēlējot spēles. Ikviens skolēns tika iesaistīts aktivitātēs, tādējādi iegūstot ne tikai jaunas prasmes un zināšanas, kā palīdzēt sev sagatavoties pirms publiskas uzstāšanās, bet arī saliedējot divus dažādus klašu kolektīvus, kuri ikdienā reti pavada laiku kopā. Noslēdzot stundu Andris Keišs jauniešiem novēlēja: "Lai jūsu domas ir skaidras un griba ir skaidra!".

"Šīs mācību stundas laikā nepastāvēja dalījums a un b klasēs. Visi skolēni kopā ar Andri Keišu bija viena komanda, kurai bija kopīgs mērķis un uzdevumi. "Zip, zap" un "pau" kādu laiku būs iecienītākie skolēnu izsaucieni!" pēc stundas stāstīja skolotāja. 

No skolēnu atsauksmēm pēc stundas:

  • Hip, hip urrā! Noderīgi, nepiespiesti, jautri. Paldies!
  • Paldies par jautro stundu, ko pavadīji ar mums kopā. Turpmāk zināsim, kā atbrīvoties un kā vieglāk saliedēt klasi.
  • Spēja atbrīvoties publikas priekšā ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, paldies, ka palīdzējāt to apgūt.
  • Paldies par atraktīvajiem uzdevumiem. Ceru, ka man dzīvē noderēs tas, ko stāstījāt, jo bieži atrodos uz skatuves un katru reizi piedzīvoju uztraukumu.